Selasa, 21 Julai 2009

Brown Sugar kukis!!

BRoWN SUgAR Kukisss!



Salam dmalam rabu..... mendung jer satu hari niii..kdg2 ujan...

Huh!! hari ni penat dok main butter kat dapur!! mcm2 tragedi!!! hanya MAK YUNG ajerr yg tahu hihihi..... esok2 lah baru citer mcm nak pengsan dah ni!!! :D penatt sgt2!!! phheeewww>> dah masuk dlm list sekut ni sejak KAK INAHAR aka Doctor ituu post n3 kukis ni lah!! cam sedap jerrr makumlah guna brown sugar kan? kita mmg suke ada rasa2 mcm tuuu, ala2 coklat chip kukis jugaklah niii, masukkan jugak coklat chips tp ntah mana tenggelam pdhal sukatan samanak tahu sbbnyer? hihiihi.... masa kuar jer dr oben bdm cincang tu terus kita gaul ngan coklat chip!!! terus cair!!! ehehe.. sengal punyer org!! tak pelahh dah jd xtra coklat lah kan kukis ni :D... rangup!! tp kita tmbh tepung jugak sbb cam manis lagi ni pd kitalah, ok jerrr jdnyer .. rupa tak cun sbb dah penat!!! tak pelah halal lah ya ehehe... sapa2 nak resepi leh g lawat kat SINI ya.. last n3 niii dah penat sgt niii baju tak kering, mcm2 hall haa!! jom makan!!! :D dapat bykkkkkk tuuuuuuuuuu....

4 ulasan:

umi_e berkata...

rasa cookies tu rangup eehhhhh

Watierman berkata...

nak kukis...nak kukis...cedap tu....kita datang awal ni...jgn kata dah abis...tau!!

blogresipi berkata...

Kukis rayer ker Ika??? awai neh... pose pon belom :D

Juwita Jamaludin berkata...

wah sedap ni.. boleh buat kuih raya. hihii