Isnin, 13 Julai 2009

Okonomiyaki atau Pizza jepun atau lebih senang ala2 lempeng berlauk kot ekekeke... :P

Sebelum tu KITA MAKAN CERI dulu!!!!!! 1st time makan yg fresh ni ya Allah sedappppppnyerrr!!!!!!! dah 3 kali beli ekekeke... mahal tp buat2 tak nmpk jer lah harganyer tuuu :D



Lebih kurang mcm ni lah ya lepas dah dpotong tak nmpk sgt lah dlmnyer yg pasti xtra cabbage!!! hihihi....


Nak tunjuk keselurahan mmg tak leh lah sbb kita ni masih dtahap kelam kabut nak balikkannyer tu pasal ada yg terbelah!! :D halal lah janji masuk mulut sedap!!!! :D


Salam kembali dan penutup tirai tuk hari ni hihihi.....


Haaaa... ni lagi satu menu yg pemes kat jepun okonomiyaki atau pizza jepun... SEDAPPPPP!!!!!!! buat ni senang jerrr mcm buat takoyaki jugak tepung jer lain mestilah guna okonomiyaki ko lah kan ehehe..... klu tak de leh ajerr guna tepung gandum... resepi nanti lah ya ni pun main campak jerrrr, yg pasti bhn utama dia CABBAGE bykkkkkkkk sgtttttttt!!!! pas tu NEGI yg kecik2 tu bykkkkkkkk sgttttt ehehe... pas tu kena ada SOTONG atau UDANG!!!! pas tu tenkatsu soo yummmy!!!!! ehehe..... sbnrnyer semalam ni dah buat tp buat tuk ninja tu jerr dia punyer jerr 1 piring besor habis!!!!! kitanyer piring bulat kecik jerrr tu yg tak puas makan lagi niiii tgh hari td nii ekekeke...... sedap sgt!!!! pd penggemar makanan jepunlah kan klu tekak ala2 kampung tu mmg ssh nak terima kot tp tak tahulah skunk ni kan sume2 dah moden org pun nak cuba semua makanan kan ehehe.....
TAKE NOTE tuk KAK WAWA>>> Email kita kat sini ya ijayuji@yahoo.com.my ;-)

4 ulasan:

umi_e berkata...

sedapnya... minta sikit...

cikmanggis berkata...

salam..hari hari kita datang cari ika..tapi tak de orang jawab!..apa khabar?rindu kat cucu cucu opah kihkih!(perasan) selamat kembali dari cuti...mesti banyak idea tu!

blogresipi berkata...

Ika, letak ler resipi... macam best jugak pizza japang u neh... heheh...

ijayuji berkata...

SALAM SUME,

KAK E>> Ambiklah kak e, kalau nak buat guna takoyaki flour pun ok ;-) tepung gandum pun ok ;-)

KAK CM>>Salam kak CM!! kita ada sajer nak membisukan diri sbb sibuk!! ehehe...cucu opah sihat2 belaka ehehe.. ank mak pun lagilah sihat!! :D

IJAN>> InsyaAllah kita edit balik nanti tuk resepi tu kena tanyer PAK GURU masakan jepun si ninja tu :D