Rabu, 1 Julai 2009

Lychee smoooooooooT... :D

<>


Salam dptg rabu hihihi.....


Rasanyer sume org mesti tertanyer tanyer mana pegi si minah siam niii hihihi..... schedule penuh lerrrr :P ni gara2 duk tunggu org mesin basuh dtg nak betulkan huhuhu sib baik sume kerja dah siap TAPI masak je yg belum!!!! hari ni plan nak g MEMANCING tapi tgklah dpt ke idak ya hasilnyer niii hihihi... jdnyer sblm nak segarkan mata ni balik jom kita layan LYCHEE SMOOOOOO >>>>>T ni ya hihihi... memula tgk resepi ni guna fresh milk kita ni tekak ala2 ngada2 gitu tak minum!!! tp nak try lah sbb dah campur dgn susu pekat tu kan, sooo mmg lahhhhh teramat sedapnyerrr air niiii, tapi nyesallah tak guna yg fresh td tuk dblend sbb yg dlm tin tu ada warna kuning2 tu haaa kulit bhgn dalamnyer tu yg jd dot dot dot tu ehehehe.... tak pe lah rasa ttp sama mmg best resepi ni ;-) resepi dr love2cook kat MyR sapa2 yg nak cuba mmg boleh sgt sbb SEDAP!!! ;-) jom minum dulu!!!! :D kak nor jom minum!!!

1 ulasan:

blogresipi berkata...

Nape semua org buat air laici neh? laici susu la, laici tembikai la... adus.. tensem i.. kite nak cari laici dlm tin pun takde..huhuh