Selasa, 14 Julai 2009

Lychee smothi againnn??? hihihi...

Lychee smothie haaaaaaaaa........... :D


Salam kembali ehehe..masih dtgh hari yg sama hari selasa bukan rabu ya :D,


Haaaa...ni kes balas dendam sbb buat smoothi yg itu hari tak cantik!! ada bintik2 gitu ehehe... kali ni guna fresh laici masa nak blend tuuu jd hasilanyer pun smooothhh jerrr cantik jerr tak de lagi bntik2 hitam hihihi.... lepas makan asari spaghetthi td hirup air niii..fuh!! mmg mengenyangkan!!! mengasyikkan ehehe....tapi kali ni main masuk jerr tak de sukat2 sbb malas nak tgk resepinyer masukkan yogurt jugak mcm org laen buat tak masukkan condense milk pun, tapi ttp sedap!!! naik lif tekan butang ting!!! going up!! hihihi..... Tgh pkir menu CEMIL2 ptg nanti nihhh, maklumlah kan dah kata kan malam dah tak makan jdnyer kenalah mkn petang ehehe.... tak de lah!!!! sajerr jerr tgh boring tak tahu nak buat apa ptg nanti ni pdhal kerja melambak!! :P hummm....jom minum dulu!!!! bawak gelas sendirik ya klu nak minum ehehe...kat umah ni gelas limited :P muekekeke..... ok, dah boleh alih channel lain ya :P..

5 ulasan:

umi_e berkata...

mak aiiiiiiiiiiiiiiiii rasa can nak minta segelas je :P

*kat sini panas... kalau dapat smoothie lychee tu segelas memang nyaman ooooooooooooo

Watierman berkata...

Ika...nak juga...nak juga...cemuti....yeh2!

Chik Mi berkata...

ijah akak nak tak kire ari tu antaq pong seJUG tau HARUS hihihii

PUTERA2PUTERI berkata...

salam ika...amboi cam tau2 je cuaca panaz...dia siap wat smoothie lychee lg...tp x cukup la.....nk lg la

ijayuji berkata...

SALAM SUME,

KAK E>> kita tak kira kak sejuk ke panas kalau kata nak minum kita buat!! nak2 ada bhn2nyer hihihi td ni kita habis 2 gelas!! :D

KAK WATIE>>Ambik ambik ambik jgn malu2 ya, nak lagi on the way k hihihi

KAK MIMI>>HARUS sbb kita kan BAKAL besan hihihi...

KAK IETA>>Sana panas ya? sini mendung jerr tp kita nak minum kita buat jerr tak kirala cuaca panas ke mendung..