Rabu, 17 Mac 2010

Award Dr Kak Inahar n tag dr sis LOVE2COOK

AWARD dr KAK INAHAR, mekaseh kak! lebiuuu!! td bak balik guna IE :D


Dan ini tag dr sis LOVE2COOK :D

Tag ni pasal n ada kaitan dgn 10, apa dia 10 tu???? bukan 10 kali makan dan bukan 10 kali ulang makan hihihi.... jom tgk apa dia, lama dah tak kena TAG sib baik tgh rajin :D

* Cara-cara: Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..

iyerr, dah sudah copy :D

* Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

Kita suke bahasa melayu lg bagus jawap bahasa melayu :D

* Sila jawab dengan jujur..

Tak kenal kita lagi ke yg sememangnyer jujur? huhuhu.. cewahhh! :D

[#1] Siapakah diri anda di rumah?

ISTERI, TEMAN, IBU, CIKGU bg yg keras kepala :D

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?

Jawapan ada pd TEMAN bukan kita :D

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

1>>NAK BELAJAR ILMU MASAK n BAHASA
2>>NAK ADA RUMAH SENDIRIK bukan rumah suami
3>>NAK ADA SUME2 TOY kat dapur skrg ni tak cukup lagi
4>>NAK UPGRADE kamera :D
5>>NAK SUME2 :D

[#4] Siapakah nama pasangan anda?

Nama Islam ZULKIFLI YUJI @ YUJI KURATA

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1>>PENYANYANG
2>>TEGAS
3>>SUKE BUAT KITA KETAWA n NANGIS
4>>JUJUR
5>>RAHSIA hihihi

[#6] Bila tarikh anda couple?

Tarikh tak ingat tp tahun 1998

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Kenangan Pahit.. RAHSIA jujur niii :D

[#8] Lagu tema cinta anda?

Tak de lagu cinta tp masa tu suke st dgr lagu UTADA HIKARU 1st LOVE

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Tak de cuma mendoakan yg terbaik n terima seadanyer, itu perkara yg buat kita bahagia :-)

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

Yg ni payah sikit niii... Rasanyer 10 itu adalah semua org yg mempunyai 10 perkara yg dsenangi :D..

SIS! kena bg upah ayam tandoori sekor :D ok, done!!!






1 ulasan:

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Ika, Tag accepted! Hehehe, thanks for doing it. Love suka buat tag senang2 camni. Klu yang complicated, mmg takmo buat. Just for a timepass, get to know bloggers more.

Anyways, takpe klu takmo tag sesapa pun...love takkan marah pun..kihkih! Bak ayam...dah lapar! hehehe! ;)