Jumaat, 19 Mac 2010

Egg Benjo Blackpepper

EGG BENJO BLACKPEPPER

Salam kembali sume ;-),

Uwaaaaa..dah ptg dah kejap jerrr..huhuhu... ni td lmbt sikit lunch sbb kena g kuar dulu carik makanan ikan sbb esok dia org nak buat demo lagi byk jalan tutup.. kita lah yg jd mangsa niii huh! tak pe isteri mithali lah katakan hihihi... EGG BENJO BLACKPEPPER ni inspirasi dr KAK SHEILA mekaseh kak bg idea ni, sedap sgt! walaupun guna telur ajer tp dgn sos blackpepper yg buat burger prosperity tu mmg kena! Ni lah sebab kita buat roti burger lagi sbb nk makan benjo ni lah :D letak lah salad byk2 telur tebal2 letak cis lagi weeeeee..kenyang betul! pastu lawankan dgn BRUSCHETTA, walahhhh! cukup kenyang :D tuk benjo ni mana ada resepi kan guna telur dan ikut kretiviti masing2 cuma tang roti terpulang nak beli ke buat sendirik kat sini kena buat huhuhu.. dulu ada tanda halal roti yg kita beli ni skrg dah tak de tu yg tak leh beli lg sbb kena tarik balik halal tu mungkin penggunaan shortening tu lah.. :-( ssh nak jumpa yg halal n boleh dmakan ni sumber yg dia buat ni guna shortening pastu shortening ada yg dr haiwan n sayur yg tu dia tak tulis.. Jemput makan ya.. hihihi.. kenyang betul.. Mekaseh kak sheila tuk idea tu ;-)
Untuk blackpepper sauce leh rujuk kat n3 MY HAPPINESS BURGER ya :D

Tak leh gigit kena ambik pisau steak nak kena mkn nii hihihi... koyak kang mulut :D jemput makan!!! :-)

3 ulasan:

cikmanggis berkata...

salam ika..bebaik jalan tu..awas baju merah dah penuhi jalan raya tuh!!

Yat Maria berkata...

Ika..waahhh seriously sedap..confirm I makan 2 biji..mine nyer togel la..nanti nak buat cam yours ;)

openid berkata...

Uish, geram menengok benjo mu itew... akan ku nganga luas luas kalo ade depan mate.heheh

Ijan