Sabtu, 27 Mac 2010

Sambal Udang

SAMBAL UDANG

Salam sabtu buat semua ;-),

Sowilah eak semalam byk sgt tragedinyer huhuhu.... tak mo citer lah, tp yg pasti bukan 1 2 perkara yg terjadi ni 3 4 perkara sekali nak jd tragedi semalam nii hihihi... dasyat sungguh kan tuan umah ni bila buat semua tak menjadi hihihi... Ok lah, weekend2 gini sunyi jerrrr kan, kita pulak tak kuar jalan2 sbb nak tgk lumba2 dulu, ni dah season melumba jerr mmg weekend jarang kuarlah nmpknyer huh! Kena temankan ninja tgk tv ekekeke... bulan depan kat mesia tau!!! HARUS tgk! :D ok lah kita jrg letak menu2 gini kat sini kan? bukannyer aper dah biasa sgt org buat kan? malah lagi pandai dr kita :D kita ni masak main2 jerr, jdnyer semua org mmg dah terrer ;ah masak sambal udang gini cuma yg best dgn tak best bila kena lada kering yg agak2 kusam gitu yg tu mmg membantutkan mata nak pandang :D tp lada yg mak kita pos ni pulak terlebih sudah merah dia! langsung tak edit tau gmbr atas tu gitu lah dia kaler asal nk makan pun seram jer! ehehe... ok tgk n3 atas pulak ya :D ada sebab kenapa kita buat sambal udang ni jeng jeng jeng!!!


1 ulasan:

openid berkata...

Wah nampak nerd je udang mu Ika... main suap2 sambal udang ke sambil nengok tv tuh? lomentik betul.hehehe
Ijan