Isnin, 9 November 2009

Besday Gift frm MyR team.. :-)

Inilah yg kita tunggu2!!! tak pe lah tak dpt menda lain asal dapat KAD SPECIAL dr MyR sukeeeeeee!!! terima kasih kak lily dan sume!!!! ;-)


Ini Percelnyer!! sukeeeeeeeeeeee!!!

Salam kembali dptg isnin dah mendung kat luar sana tu :D,

Sukeeeeeeeee tak terkata nak lompat2 jerrr hihihi..... td masa g ambik kakak kat bwh ada org panggil MADAM!! ur parcel!!!! yahoooooo dah dpt agak dahhhhh parcel yg dtunggu tunggu dah sampai!!!! TERIMA KASIH KEPADA SUME YG TERLIBAT!!! sayang kakak2 sume!!! ;-) tak mo byk cakap hati girang tak terkata :D hihihi... sbnrnyer besday gift ni untuk org2 yg sambut kelahiran pd bulan september, berapa kena bayar? tak pelah tak yah share yg penting nak eratkan lagi perhubungan silaturrahim antara sume yg mana kita tak penah pun jumpa kakak2 yg ada kat MyR tu tapi sumenyer baik hati sgt terharu tp sekarang niii dah jarang masuk porem sbb sibuk sikit tp kita tetap ingat kat sume org yg ada kat porem MyR :-) Yg byk kerja kat sini adalah KAK LILYDVALLEY tenkiuu so mch!!! maaf jugaklah menyusahkan akak kena bungkus hantar g pos lagiii sume tu sukarela tauu kak lily buat tak de kena upah pun, apa pun tenkiuuuuuuuu!!!! :-)

2 ulasan:

MamaFaMi berkata...

Bukan main seronok lagi dapat present ye. Hehehe.. kalau tak seronok, tak tahulah kan.. ahakss...

blogresipi berkata...

bestnye. nape isi dalamnye tak ditunjuk?heheh