Ahad, 15 November 2009

GANGGUAN

SALAM BUAT SEMUA>>

NAK NANGISS NIIIII... :-( Sedih lahhhh network kita kat lappy kita kena setting balik sbb kegonjengan tuan umah ni klik sana sini uuuwwwaaaaa!!!!!! mati kutu tak leh nak berinternet huhuhu... jdnyer tak de n3 sampai ahad nanti uuuwwaaaaa!!! menciiiiii!! tension i! Nak setting sendiri network tak phm sbb lappy ni japanese version jdnyer kena tunggulah ninja tu balik!!!huh! apa pun terima kasih yg drop message kat cbox ataupun kat n3 ya.. GANGGUAN ni gara2 tuan umah punyer sebab huhuhu... apa pun esok ada n3 berjadual keluar tunggu jer la tak de yg menarik bese2 jerr buatlah mcm umah sendirik ya :D sob sob... AKHIR KATA mintak ampunnnn ya sume! huhuhu...

7 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak Ika,
sedeynya. hukhuk... baru je nak tayang chicken wing grg rempah saya yg saya kopipes dr blog kak ika. huk huk...saya buat mcm umah sendiri ya kak Ika... ;)

geraugebang berkata...

Laaa. Badi kuih keria kot. he he he. Dugaaan. Sabor, sabor, kak gerau kan sabar tunggu rumah mu terbuka semula dik oooi.

LOVE2COOK berkata...

Ika...it's okey dear! We'll wait for ur scheduled posts! Atleast Ika dah buat tu dah...so we all won't be missing U much...ahakz! Just kidding ya! ;)

Am-flora berkata...

tak pe ika, hang kumpul jelah menu tu bnyk2.. esok2 kita semua mengah dan naik semput dan terjojol biji mata dgn munu hang yg brderet-deret tu nanti!

lindafendi berkata...

hakak ika...xpe arr leh arr rehat...nnt ari ahd suma pakat dok bertenggek kat umh hakak jekk...mklumlah menunya itu nnt kok berderet2

Ummi berkata...

Salam winduuuu Ikaaaa...x ok lg eh laptop..siannyaa..bawak2 sabar eh..xpa kitaorg tunggu...sementara tu boleh la banyak2 tdo..hehe..jangan fikir2 sgt..insyaAllah ok la tu nnt eh..muaaaahhhh!

blogresipi berkata...

Ala ciannye.. bercuti la kejap nampaknye Ika yer... sabor yer! :)