Rabu, 18 November 2009

Terung Bakar wif air asam

TERUNG BAKAR wif AIR ASAM


Salam dptg rabu yg beranginnnnn fuuuuu fuuuuu fuuuuu..... :D,

Sedap! tak nak ckp byk mmg sedap kalau namanyer mkn dgn air asam niii huh! 3 biji terung besar lah jugak habis kita ratah gitu jerr tak makan nasik pun ekekeke....Haaa...resepi ni letak resepi air asam jerr sbb terung tu kita main bakar2 kat atas pan jerrr ehehe..senang kerja ucu mcm ni, juat tabur grm dgn olive oil sikit siap! tuang air asam hidang makan! hihihi.....pas ni nak cemail apa ya? alaaa..peyut kita ni mcm lapo lah pulak lagi sbb sejuk lerr kat sini berangin jerrrr mata pun mulalah pedih2 niiiii..baju tak gosok byk betul benda yg nak kena buat ptg2 cenggini.. untuk air asam tuu nanti letak linknyer tgh sakit jiwa jugak skrg ni tak tahu nape line l e m b a p teramat huh! jom makan jom makan.. memula nmpk kat umah kak ayu sg pas tu umah kak nor dan seterusnyer seterusnyer mcm gitulah dunia blogger yg berkisah makan2 ekekeke....jumpa lagi!! mcm nak buat kek jerr haaaa!!! ni mesti tgk kat umah kak hana nehhh kan jah kan kan kan??? sapa nak tolong jawab??? angkat lappy! hihihi..... daaaaaa..nak sambung kerja umah yg tak penahnyer habis2 niii :D



Tiada ulasan: