Rabu, 4 November 2009

Pengenalan :D

SAPA TAHU GAMBAR APA KAT ATAS NI ANGKAT TANGAN!!!!! cepat!!!!! :D hihihi...


SAPA TAHU BAPER BYK PERCIKAN MUNGA API KAT ATAS TU??? cepat!!!! angkat tgn!!! :P ekekeke....


Salam dptg rabu yg dingin tp terbit matahari masih ada lagi? :D

PENGENALAN:

1. Nak mintak maaf ya ampun byk2 pd pengunjung umah ni ya sbb dtg asyik kena makan roti yg dah xpired jer kan :D
2. SUME GAMBAR DATAS adalah suka2 tuan umah ni nak letak sbb tgh boring malam2 buta tetiba tengok sang BULAN yg cantek ituuu penuh dgn ayunyer itulah kuasa ALLAH yg tiada sapa dpt tandinginyer dan munga api tu pulak KEBETULAN tgh dok belek2 lens untuk persiapan SPORTS DAY ahadnyer ada munga api SEBAB?? masa tu org thai sambut hari apa ntah yg letak lilin2 dan lepaskan kesungai ke tasik ke gitu lah lebih kurangnyer nama hari tu adalah LOY KRAITHONG salah eja sowi ya :P..

Salam kembali dan bersiaran akhirnyer setelah lama tv kita nih g bengkel motor untuk dservis dan memenuhkan ilmu ddada tuan umah ni :D.. eh!! tak de lah!!! kita sibuk lah sejak minggu lepas ni byk aktiviti yg kena hadir kat sekolah jdnyer bila balik dah penat+lambat makan+masuk angin+tak de selera+berat bdn turun=MALAS hihihi....... itulah jawapannyer yg paling tepat sekali MALAS + PENAT= MALAPEN jadinyer untuk pengenalan semula bg yg dtg membaca tulisan kita ni layan lah gmbr kat bawah tu ya.. :D

ATAS SEBAB2 YG TAK MASUK AKAL OLEH NINJA TU GMBR ANK2 TAK DBENARKAN DPUBLISH kan KAT SINI TAPIIIIII pandai2 carik sendirik mana satu gmbr ank tuan umah ni ya hihihi.... sapa dpt teka ada hadiah :D.. klik kat gmbr tu ya kasi besorr sikit.. psstt... kita guna senapang patah jerrr owang2 laen guna machine gun tp kita tak mampu lagi takat senapang patah 300mm jerrr huhuhu... :D



SAPA DAPAT TEKA APA MAKNA KAT ATAS TU?????? hihihi..senang jer jwpnyer tuuu :D kita pun tak tahu!!! tapi setelah dberitahu BARU TAHU :D


Imagine jerlah ya, JAPANESE SCHOOL kat sini cuma ada sebuah ajerr, STUDENT ada 2000org lebih, PARENT=TRIPLEkan ajerr jumlah student ya itu yg tak bwk ank yg bawak ank 2 3 4 owang tuuuu apa citer??? dah mcm sardin di setiap tempat dan sudut :D dan parent jugak kena g naik bas DILARANG SAMA SEKALI NAIK TEKSI ATAU KETA huhuhu sbb tu kita ni mcm lipas kudung hari sabtu dgn ahad tu nak siapkan bekal :D

Bagusnyer satu jer ada 2 pasukan PUTIH dgn MERAH tak yah pening2 paler ijau lah kuning lah ekekeke...

yeaaayyyyy!!!! aka katta!!!!!! anak kita pasukan merah merah menang keseluruhan :D mak pun suke lah jugak maklumlah teringat zaman2 bersukan masa sekolah dulu :D

TARIK TALI>>TSUNA HIKI acara wajib

Cariklah mana satu ank kita ya :D ekekeke...yg dah kenal diam2 duk jauh2 :D

Kena tunjuk belakang jerrr nak tgk muka g duk kat belakang monitor pc anda ya :D

Yg ni pun acara wajib sejak tadika mmg ada permainan nii.. yeaaaaaaa!!! sekali lagi aka gumi menang!!!!!

menunggu keputusan sapa yg menang :D muka masing2 dah mcm org turun bersawah :D

Tak de kena mengena dgn acara sukan ya :D

MINNA SAN OTSUKARESAMA DESHITA!!!!!! ;-) sugoiiii tanoshikatta desu walau panas tp berangin sbnrnyer :D

1 ulasan:

hana berkata...

sebijik macam kat jepong! klu gtu tkyah balik jepong pon takpe! duk jerk la mensiamkan diri di situ! hahahaha