Ahad, 7 Jun 2009

Bakso

Bakso yg telah dsiamkan... hihihi..cara makang jerrr :P

Salam dtgh hari ahad yg agak panas lah jgk :D,



Bakso lagiiiiii lagiiiii lagiiiii sbb senang!!! sedappp laksss tuuuu... ke org yg masak ni PEmalaSS!!! muekekeke..... Makanan yg bagus niii kira sihat jgklah kan nak kurangkan lemak2 tuuu, kali ni cara makan DSIAMkan sikit, org mkn dgn sambal kicap tak pun kicap ABC tu kan tp kita mkn ngan Chili kering powder+kacang tumbuk, pas tu tuk meatball tu letak daun ketumbarrr sooooo yummmyyyyy!!!!! kita mmg sukeee mkn yg bersup sup niii mcm ringan jerr bdn pdhalll keja menambah jerrr hihhihi.... k lahh, hari ni since kena duk kat umah ajerr sbb tak nak miss F1 sbb nak tgk pakwe ku iteeewwww racing2 jdnyer duk kat umah jerlahhh geng dgn ninja mmg dia antu F1!!! hihihi.... Tak tahu lagi ke JENSEN BUTTON tu lah pakwe kita ekekeke..perasan!!! :P opppsss!! terbabas babas lakksss.. jom mangen bakso!!!

2 ulasan:

EJAZARA'S HOME berkata...

salam ika...
akak ni pun kalo kira mmg antu segala sup. Tapi ngan bakso ni len mcm arr, mmg x brape leh telan, x tau ler sal pe. Ari tu masa g Jogja, soh adik mmber yg dok kat sana cari tempat paling best n nmpak bersih. So dia bwk arr, siap order yg special lagi tu, huhuhu...last skali cuit2 gitu je...kwn yg sebelah tukang perabis. Memang x leh nak telan....huhuhu. Nanti nak soh ika wat n anta kat sini arr, mana tau dah tukar dari indon jd siam bleh telan plak..wakaka

ijayuji berkata...

Salam kak eja,
Itu pasallah klu tangan2 mcm kita ni gerenti akak leh makan, nak tggu kita buatkan berjanggutlah kucing2 tu sume ehehe..... kita ni pun 1st time makan bauatan sendirik!! best!! dulu masa kat tempat mak pun ada org jual tp mcm tk lalu jerr nak beli ekekeke.... :P