Isnin, 22 Jun 2009

Bermulanyer kembali ARAH si IKA yg kdg naik turun mcm elevator hihihi....

Hampir2 lunyaii kotak tuuuuu kena baling ngan org2 kat kapal terbang ni tauu!!! hihihi..sib baik sempat sampai.. :D


Antaranyerrr, antaranyer tauuu!! tak leh nak snap sume tak muat!! :P acu kuih bakar!!!!! acu kuih puteri ayuuuu!!!!!! yahoooooooo!!!! sukeeeeeeeee sgttttttttttt!!! :-) terima kasih utk my mom n my dear sister sbb bungkuskan parcel tu walau tak rupawan seperti penuliss iniiii n pos kan sekali, amat menghargaii kerja2 beliau tau.. tak pernah penat mencarik brg2 tu sume :-)..

ikan masin hihihi...... sapa nak muntah g sediakan besen besor sana ya :P, pokok daun kesom dgn akarnyer klu mati lagi tak tahu lah nak kata apa hihihi.. terlupa nak snap, bunga kantan dgn pokok serai pdhal kat sini serai melambak dasar ngada2!!! hihihi....


Salam dtgh hari isnin hihihi....


Lama betull TV rosakkk dekat seminggu kan? :D la ni dah beli TV baru eekekeke..... alhamdulillah dah boleh kembali ke udara seperti biasa :-), ada sapa2 yg rindukan dgn si minah hitam manis lagi mentel ke ni???? :P klu ada terima kasihlah yaaa, rasa terharu sgttt mana yg tak rindu2an tuuu leh lah main jauh2 :D... kira oklah kan seminggu jerr tak de siaran LIVE hihihi...sib baik tak sebulan klu sebulan mau org pun dah tak nak sggh :D... Sebenarnyerrr bukan p cuti main2 airrrr dan bukan juga p sedut udara kat luar2an sana tapi dok membawa hati yg luka dan parah ini hihihi... GURAU jerrr!!!!!! tak de lahh sbnrnyerr nak rehat japlahh penat sgttt minggu lepas ank2 tak sihat keja ulang laik ambik kat sekolah tuuuuu huhuhu.... skrg ni alhamdulillah sume dah sihattt..ninja tu dgn penulis tak bertauliah niii semakin sihat dgn pantasnyerrrr!!! :D UNTUK MESEJ2 yg ada dtinggalkan kat CBOX sebelah sana tuu dah baca sumenyerrr terima kasih!!! tak tahu nak kata apa sbb sepanjang ketiadaan MOOD tuan umah masuk n3 ada jugak yg dtg singgah :-) kita akn ingat sampai bila2... soooooo, utk 1st n3 selepas seminggu tv rosakkkk nak tayang PARCEL dr mesia mestilah dr BONDA tersayang kan, bulan ni masukkan duit lebih kat acc kita suh mak kita atau kak long kita g carikkan brg2 ni lahhhh dah nak abis stokkk!!! hihihi..... paling sukeeeeeee daun2 tu lahhhh dgan akor2 sekali kena pos hihihi.... terukkk punyerr ank!! :P tapi kan SUMEEEEEE sekali sukeee tauuuu!!! nak2 ikan kering tuu hihihi.... dah lamaaa tauu tak mkn ikan kering huhuhu.... jom layan gambar ni dulu jap lagi nak masuk n3 tuk minggu lepasss yaaa, itu pun mood nak tonggeng2 panjat2 kusi ambik gambor kureeeengggggg!!! :D semoga sume org gembira ya !!! :-)

1 ulasan:

Azie berkata...

ika planta tu tak cair ka????
alalalalalal ciannyer dia..sana susah dpt brg2 mcm tu ya ijah???alalalalalal ciannyer..
kalu pyh2 suh jer akak...skg akak keja part time kat pej pos kekekkeke..btl tauu ni :)