Jumaat, 26 Jun 2009

BUTTER PRAWN...

BUTTER PRAWN


Salam kembali tuk sume pengunjung pd hari ni,


Nak jerit tp tak leh lah kan hari2 jumaat nak terjerit jerit mmg melampau!! hihihi..... jerit gaya sopan...aaaaaaaaaaaaaaaa>>>> SEDAP sgt!!!! mmg SEDAP!!!! TAPI kita tak de ikut resepi yg kakak2 dah buat kita ambik resepi kat sini mmg teramat sedapnyerr!! mana bhn yg tak leh dmasukkan tu skip jer lahhh tang TELUR KIRAI tu jerr ikut KAK NOR nyer cara TAPI mcm mana dah panas kuali baru terperasan acuan raoti jala tak de!!! uuuwaaarrrgghhhh!!!!! carik2 tak jumpa pas tu nak guna botol mayonaise penuh dgn mayo last2 ambik plastic tebuk buat lubang tapi ken buat kubang kecikk jer lahhh.. punyer lh seksa nak picit dia!!! sbb tu terputus putus sapa kisah kan janji rasa sedap!! ;-) sbbnyer kita tak ikut resepi asal kita agak lahh mcm makan udang goreng biasalah pulak kan, tu yg goggle jap td jumpa resepi nii tgk mcm menggiurkan jdnyer cuba mmg sedap!!! best tau sapa2 yg nak cuba buat nxt time leh lah guna resepi ni ya mmg tak nyesal punyer!!! mabelesss!!! JOM MAKAN!!!! dah lapo niiii hihihi.... :D

4 ulasan:

Chik Mi berkata...

ijahhhhh akak nak BP

umi_e berkata...

ika... ajarlah camna buat telor tu jadi bertali2 camtu?

umi_e berkata...

sat ni kol tak dpt...

blogresipi berkata...

Cantek betol butter prawn nye.. kite penah buat tp letak susu cair 2 camca besar + 2 biji telur kuning.. memang best especially bab2 telur tu ler.hehehe