Isnin, 22 Jun 2009

Chocolate Banana cake? betul ke ni? bi kita tonggang langgang hihihi... :P

KEK PISANG COKLAT



Salam kembali!!!!!!

Haaa..ni last entry tuk hari ni kot!! penat lerrr dah byk yg kena naip hihiihi.... nanti malam2 karang g ronda2 DAPUR SUME ORG ya :-)... buzy lerrr hari senin mcm niii :D, ni buat td niii lepas menggoreng buat kek pulakk masih panas!!! hihihi..pas tu tak sabo terus potong!! hihihi.. byk betul resepi kek pisang kat MYR kali ni cuba resepi dr iydajeff kott lupa lah namanyer nanti kalau free g jengah balik hihihi.. senang sedap pun ya!!! betul tak KAK AYMY!!!! hihihi..... sajerr jerrr letak serbuk koko 1/4 cwn kurangkan tepung gandum moistt tau!! tp kat gmbr tu nmpk cam kering kita pun tak tahuu kenapa hihihi... kamera tak betul kot hihihi... best3!!! dulu2 jaman bien ntah mmg kurenggg lerrr pisang2 nihhh tp sejak2 dah duk luar ni kan, sume2 alasan duk luar hihihi.. terus sukeeeee kek pisang niiiiiiiii nak2 ALONG pun suke kan kak nor kan kan kan???? resepi kak nor pun dah cube mmg sedap!! ;-) byk tulll resepi kek pisang nxt time cuba yg laen pulak ekekeke... eh????? tak leh lama lahh nak g mandi dulu huhuhu..... jom makan!!! kak nor kalau sudi ambik kek pisang ni ambik ya tp gmbr tak cun lerr penat,!! alasannn!!!! selmat berbuka!!! hihihi....k jumpa lagiiii!!!!! ;-) missss u allllls tauu!!!! :-)

2 ulasan:

umi_e berkata...

salam... wah ika dah balik dari bercuti eekkkkk

* pelawa kak nor je ke :P

ieda berkata...

salam ika ...

huhuhu balik dari bercuti ... rajin buat kek ... choc banana kek lak tuh .. hermm musti budak2 tuh suka .. ermm nampak menarik pastinya sedapppp