Khamis, 25 Jun 2009

Puding Tauhu Laici

PUDING TAUHU LAICI tp bukan dangdut ni sentimentelnyer version hihihi...


Salam dptg khamis malam jumaat tak lama lagi buke pose!!!!!



Hummm..hari ni mood kureeeeengggggg lerrr sampai skunk ni tak tahu nak buke pose ngan apa hihihi.....tp dah buat pncuci mulut tuk batalkan pose nanti buat puding tauhu ni resepi PUAN NOR GANU, sunyii jerrr puan Nor tak de sbb menghadiri pengebumian FIL tercintanyer yg telah kembali ke rahmatullah awal pg tadi, semoga rohnyer dcucuri rahmat dan dtempatkan dkalangan org2 yg dterimaNya, ALFATIHAH.... yg hidup pasti akn kembali pd penciptaNYA satu hari nanti, takziah dr kita sekeluarga.. Humm..agaknyer hari ni nak buke dgn maggi je kot!!! hihihi.... tgk mood lahhh agak2 dah nak dekat buke nanti ada RRRRRRR bykkk masaklah ya :D

Untuk KAK HANA, ambik puding ni buat pencuci mulut ya sian dia laling dia tak de meh sini kita buka sama2 waktu jerr lain... sapa2 yg nak ambik puding ni pun ambiklah ya jgn malu2 :D k lah byk kerja lahhh sblm buke nak gosok baju dulu semalamnyer baju tak gosok!! kihkihkihkih...... k, seeee yeeeeeeaaaaa!!!! SELAMAT BERBUKE tuk yg berpuasa hari ni :-) semoga amalan kita hari ni dterima olehNYER amin amin amin....


Ambik lah puding yg n ya bak balik dgn fresh laicinyer sekali :-).
Ada sapa2 yg merindui minah siam ni tak??? muahahahaha...... byeeee!!!!! :P

4 ulasan:

Azie berkata...

huhhhhhhhhhh bg kak ina jer...mentang2 ler kita tak poseeeeee husssssssssssssshhhh :(( :P

umi_e berkata...

nampak pun sedap...

hana berkata...

walaaaaaa ijahhhh!! cedapnyerrrrrr!!! sejuk anak tekak akak nih hah!! mekacih igt kat akak! dh memalam dh nih! tersedor dr tido! nmpk puding terus terasa lapar balik! muahahahaha mmuahhhh!! cayang ijah!!

blogresipi berkata...

adus...laici tue mengancam betol la... time panas2 gini rasa nak makan yg sejok2 cenggini jer...