Selasa, 9 Jun 2009

Meatsauce spaghetthi @ bolognese

Meatsauce spaghetthi



aaaaaa....nganga mulut besor2 byk tuuuuu hihihi.... :P kena pakai bib ya kang comot!! muekekeke...


Salam Kembali ;-),


Haaa...ni lunch dan diner sekali kot hihihi.... maksudnyer dinner tak yah mkn sbb lunch dah mkn yg heavy2 gituuu jdnyerrr dinnerrrrrr kita diet :P ptg ni jer nanti nak carik makanan apa ya???? Tak de resepi tuk meatsauce tu resepi sendirik hasil tgk rancangan masak2 kat TV dan pandai2 ubah sendirik ikut citarasa sendirik :P hihihi...sedap!! tapi ninja tu klu yg bertemakan tomato sauce ni mcm dia kurengg sukerrrr, tp nak sedap kan klu buat meatsauce ni kena guna tomato fresh yg drebus dan lecek huh!! hasilnyerr mmg lah sedappp tapi kita tak leh nk mkn kerap sgt menda2 mcm ni nak nasikkk jgk!!! huhuhu...tekak jawa biasalah kan tak nasik carik kuih tak kuih carik apa??? :P jom makan!!! kita nak buat SESUATU yg menguntungkan diri ini hihihi.... tak de ape2 lahhhh nak g buat kerja lain niiiii :P hari ni mengantukkk nak g tidooo klu ada masa free huhuhu..... selamat ber Lunch ya sume!!! ada yg dah kenyang punnn maklumlah lain jam kan hihihi.....

2 ulasan:

Ayu berkata...

nak skit mek jawasiamis!!!! resepi mana? malas tul nak taip dia ni tau....

ijayuji berkata...

salam kak ayu!!! muekekekeke....kita M besorr niiii bab2 nak menaip atau menkopipesssss huhuhu..jap lah nanti kita edit balik tggu pree ya :P