Isnin, 1 Jun 2009

Makan2 tuk hari yg sibuk dan tak de masa hihihi..

Ross, akak lupa lah nama roti ross nii... hihihi.. Bun coklat ????? gomen...

Jemput2 ikan bilis


Salam kembali last n3 tuk hari ni :D
Ini ajerrlahhh makanan tuk hari niiii, tak mkn nasik sbb tak de mood nak makan ke sbb M???? hihihihi.... tak sempat lahhhh nak masak2 pg tu pun buatkan bekal budak2 niii cuma sempat buat hotdog jerrr ngan makanan sampingan lain, penattt dan byk kerja!!! dah plan lamaaaa sejak kuar resepi bun tu kat MyR tp asyik kena potong que jerrr hihihi... rosss, akak buat 1 adunan TAPI????? tang nak masuk krim coklat tu asyikkkk terburaii jerrrr tu yg dapat sikit tuuu huhuhu..... nanti nak buat lagii sbb lembutt lerr roti niii akak lebihkan gula letak 4 sb!!! nak kasi manis sikit pas tu akak masukk sume sekali tepung roti ni kes malas nak bukak bungkusan baru tepung gandum tuuu hihihi.,.. sedap!!! nanti klu pree lagi akak nak buat lain kali akak tak nak letak inti TAPI nak sapu krim tu jerrr membazirr sggh lah tadi masa nak meng shape kannn doh tuuu :-( kiranyer TRAGEDI jgklahh cuma sekali jerrrr hihihi..... Sapa2 yg nak resepi g carik kat MyR ya dr Ross aka ONIGIRI... tenkiu rosss!!! jemput2 tu pulakkk sume orggg leh buat!!! hihihi... kegemaran kita org berdua ;-).. jom makan roti!!! :D
Yg ni pd akak2 yg nak tahu resepi bodo2 kita niii...
FRIED CHIKEN GARLIC(Campur dan perap seberapa lamalah ya hihihi)
  • Ayam mana2 partlahhh eak, tp budak2 suka part kepak2 lahh..
  • Bwg putihhh tumbuk bykkkkkk sgttt!!!!
  • Kicap cair
  • Serbuk lada putihh
  • sos tiram sikit
  • garam sikit

Tiada ulasan: