Isnin, 29 Jun 2009

Bubur Kacang..

BUBUR KACANG berdurian ehehe...


Salam dpagi isnin yg mendung, mlm td ujan lebatt tuuuu huhuhu....


Oleh kerana dah mendung2 jerrr mulalah emosi penulis dah nak mereng :P, hummm... kenapa??? sbb mmg mcm gitulahhhh selalunyer bila hari mendung hari hujan mulalah emosi ni serta merta jd tak tentu sunyi semacam jerrr :D eheheh...... dan dgn itu jgkkk nak sesuwaikan keadaan yg ala2 sedih ni kan kita panaskan bdn ni dgn bubur kacang ya, mkn panas2 tapinyerklu sejuk dah tak sesuwai lah pulak kan? kang terus ujan org yg tulis nihhh hihihi.... semalam masa belanja brg2 nmpk durian yg lembut belilah terusss malas nak pkir panjang TAPI ingatkan terus jalan balik rupanyer driver kesayangan ajak jalan2 cari makan!!! uuwwwaaa!!!! rasa WANGI pd kitalah bau dlm keta tu sbb antu durian!! TAPI bau busuk pd yg tak makan durian!!! panas jerr tinga hihihi.... eh??? lupalahhhh!! hari ni tak leh nak bg xtra bebel2 sbb hari ni kena buat MAJOR CLEANING hihihi.... bukan double atau triple buzy lagi niii dah tk tahu nak cop kategori apa punyerlah buzy!!! insyaAllah klu dah lapang2 nanti nak g merayap umah orr pas tu klu sempat nak masuk N3 lagi ptg kot penat lerrr.... ehehe.. jom mkn bubur dulu!! :D

3 ulasan:

umi_e berkata...

nak semangkuk bubur :)

Ayu berkata...

k ayu suka gak bubur kacang ni...tapi tak reti makan yang ada durian..hehe macam budak2 aku ni ya..tapi kalau dah letak, ketepikan, makan kacang hijaunya aje..durian makan fresh aje..heheh

blogresipi berkata...

Amboi Ika... semua berasaskan durian jer.. mentang2 manyak durian siam kat sana tue..huhu. Jeles i.