Isnin, 3 Mei 2010

Bayar Hutang :D

Salam malam sume :D,

Sowi sgt2 hari ni bz sikit balik dr sekolah tak sempat nak bukak lappy jd cikgu kena jd chef lagi huhuhu... Skrg ni kul 12 mlm lebih, mata jan citerlah dah separuh jerr ni masa naip :D since byk utang2 yg belum dselesaikan kita letak dulu award2nyer, mana yg kurang tu bgtau nanti kita buat 2nd round esoknyer pulak, tu pun esok ni kena g meeting kat sekolah kakak pulak huh! jdnyer untuk TAG sume tu akn dupdate kembali bila free insyaAllah.. Mekaseh kepada sume yg berikan award2 ni sume :-) sgt hargai ;-). Nak masuk titun lah esok kena bgn pagi lah kan buat bekal budak2 haih! nak titun dulu nite3!!!



AWARD DR LOVE2COOK, Thanks sis! :-)


AWARD DR CIKMAT n KAK JUN JC, Time kasih!

Updated:

1 :- 3 JENIS LAUK YANG SUKA DIMASAK

Aneka sup
Aneka Mee
Aneka Nasi

ehehehe...

2 :- 3 PENCUCI MULUT YANG PALING BEST PERNAH BUAT....

Puding Tauhu
Manggo Panacota
Puding kastard Jelly Sumi

3 :- 3 JENIS BISKUT KEGEMARAN TIME RAYA....

Tart nenas!!! :D
Almond London
Apa2 sekut asal sedap :D

4 :- Bagi 3 award pada rakan anda yang juga rajin masak....

Semua org rajin masak :D
Sapa yg tak de ni leh ambik :-)




AWARD DR KAK KERULL, MEkseh kak!! sowi lmbt gantung.


AWARD DR KAK atau DOK INAHAR, MEkseh kak! muaaahhhh!




AWARD DR KAK AMIDA kat DUBAI, mekseh kak!



DR KAK E NA at LOVELY KITCHEN :-) arigatou!!





DR KAK AZATIE, Mekaseh kak atie!



AWARD DR KAK YAT MARIA n KAK MIMI, tenkiuuu kak! Soklan tggu free buat ya :D




DR KAK AYU SG beserta TAG juga, Mekaseh kak ayu!! Nanti free juga kita buat :D





AWARD beserta TAG dr KAK WATEE, Mekaseh kak!! nanti soklannyer tggu free kita buat :-)

Updated:

(a) COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY

Done! :D

(b) BERI TAU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI

>>Pemberi award ni dr KAK WATEE yg sgt baik ;-) baru jer kenal tp dah mesra linknyer pulak>>http://winavscilipadi.blogspot.com/

(c) TAJUK POS KORANG MESTI ADA 5-FIVE-KHAMSAH? KENA JAWAB 10 SOALAN DAN SETIAP 1, DENGAN 5 JAWAPAN...

(1) FIVE NAMES THAT PEOPLE CALL YOU:

>>Ijah>>panggilan kat umah dgn sekolah atau kwn2 atau kalangan blogger n my laling :D
>>Cik Jah>>Panggilan ank2 sedara
>>Ika>>Panggilan manja kat alam maya jugak uwekkss! :D
>>Mama>>Panggilan dr my lovely kids n my laling juga :D
>>Siti>>yg ni i tak suke, tp ada jugak org yg panggil especially yg baru kenal :D atau tak tahu :D

(2) FIVE IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :

>>My Mom Besday
>>My dad besday
>>My Laling Besday
>>My kids besday
>>My Anniversarry :-)

(3) FIVE THINGS YOU DID YESTERDAY :


>>Pergi meeting dekat sekolah kakak
>>Pergi jumpa dentist :D my doterlah ehehe..
>>Buat kuih
>>Masak2
>>Kemas2

(4) FIVE WAYS TO BE HAPPY :

>>Sentiasa kena kiss dgn kasih sayang dr suami hihihi
>>Jalan2 bersama family
>>Window Shopping
>>Dgr muzik
>>Tgk muvi :-)
Tebal
(5) FIVE FAVOURITE MOVIES :

>>Transformers
>>Avatar
>>All japanese movie
>>Twilight New Moon
>>Flight Plan

(6) FIVE FAVOURITE HOBBIES :

>>Jalan2
>>Bertenet
>>Masak2
>>Bersukan kalau boleh lah
>>Sukeeeeee dgr lagu

(7) FIVE FAVOURITE PEOPLE :

>>My Mom
>>My Dad
>>My laling
>>My notty kids
>>My friends

(8) FIVE FAVOURITE PLACES FOR VACATION :

>>Maldives
>>Phuket
>>Japannnnnnn
>>Bandung
>>Parissssssss ehehe..KALAU :D

(9) FIVE REASONS YOU ANSWERED THE SURVEY :

>>Sbb dah kena tag so kalau free insyaAllah kita jwb
>>sbb kita tak kisah :D
>>Sbb kita rajin :P
>>Sbb kita suke taip2
>>Sbb kita sukeeeeee sgt menjawab soklan :D

(10) FIVE PERSON TO TAG :

>>Rasanyer sampai sini tp untuk award tu sapa yg belum dpt sila angkut ya untuk tag tu rasanyer dah ramai yg kena buat so tamat kat sini jer ya hihihi...




Yg ni paling lama peram hihihi... AWARD DR KAKSU72 n ALONGROZZ!! Tenkiuuuu n love uuuu!!! :-)

Tiada ulasan: