Ahad, 9 Mei 2010

STICKY MODE sampai esok, N3 Baru scroll ke bawah.

Salam kembali semua,

Sebelum tu nak ambiik kesempatan buat semua kaum wanita yg menjadi IBU atau bakal menjadi IBU SELAMAT HARI IBU2 Sedunia, semoga menjadi ibu yg terbaik di kalangan family kita dan jugak org lain, Uwaaaaaa...rasa rindu pulak dgn mak kita, SELAMAT HARI IBU buat bondaku yg tercinta semoga kehidupanmu dsulami dgn kasih sayang drpd org disekelilingmu, insyaAllah amin..

Ini kad pertama yg kita dapat dr KAK AZIEMAS, maceh kak! kita bwk balik 2 2 sekali :D





Yg ni pulak dr KAK JUN JC mekaseh kak jun!!!



Yg ni pulak dr CIKMAT, maceh cikmat!



Yg ni pulak dr seorang ibu yg bakal melahirkan bb lg 3 bulan lebih, ganbatte ne ROSS! Arigatouu ne ;-)




Kad kat bwh ni pulak dr FARA, mekaseh fara, happy mothers day to u too ;-).



Greeting dr ALONGROZZ, maceh along!!! muaaahhh! Happy Mothers to u too :-)

Greetings



Yg ni pulak dr KAK AMIDA kat dubai sana tu yaa hihi.. Happy Mothers day to u 2 kak :-)





Yg ni Kad dr KAK UMMI KUANTAN, cayangggg akak! ehehe.... Happy mothers day to u :-)



KAd dr KAK AYU SINGAPORE, thnks to u too! HAPPY MOTHERS DAY!!




Kad dr SIS LOVE2COOK, happy mothers day to u sis! thanks! :-)



Kad dr KAK AZATIE, mekaseh kak! Happy mothers day to u too! :-)



Kad dr MAMASYIPAH, mekaseh ma! happy mom`s to u too :-)

3 ulasan:

leen hussain berkata...

selamat hari ibu ya ikaaaa.....

indahhouse berkata...

salam ika,
Selamat hari ibu, ika. ika beruntung sbb dah ramai anak. Moga bahagia selalu bersama family...

MamaFaMi berkata...

Happy mother's day buat Ika...

Kalau Ika ada kelapangan, sudi-sudilah ke blog mama untuk collect award ye.