Isnin, 8 Februari 2010

Tak tahu :D

Jari tgn si abang yg kena balut dr sepital.. alkisahhhhh>>

Salam sume dptg isnin yg sgt bluesnyer niii :D,

Alkisah ni lah kerja pg td kita ni g sepital... kerana jari si abang ni lah bengkak besor tuuu... balik dr perlawanan bola sepak tp kali ni coach letak dia jd keeper lah pulak! huhuhu..... balik semalam dia kata, (MAMA, JARI KITA SAKIT) bila tengok dah membengkak tuu lepas mandi semalam tu letaklah minyak segala nenek sume tak surut2 jugak td pg ni mmg sah2 tak leh g sekolah sbb kalau pergi pun sekolah akn kol balik suruh pick up?? baik coti terus jerr.. lepas siap kemasterus g sepital tak sempat masak pun makan jer lah lauk bentou akak ahahaha... udang galah yg besor dah dkuarkan tu pun terpaksa masuk balik kat freezerr sbb dah kebulur sgt melantak apa yg ada malas nak masak! huh! Jdnyer lmbt dekat hospitallah ni nguruskan jari dak nakal niii kena xray takut tulang dia ke ada masalah.. bila dah xray tak de apa2 yg serius cuma kalau tgk dia punyer gmbr xray tulang jari dia ni dah hampir2 dislocated sbb tu doc tak bg bengkokkan atau gerak2kan sgt dan sbb tu jugak jari dia ni berbalut 24 jam selama seminggu... minggu depan hari isnin kena g polow up appoinmt.. MALASSSSSSSSSSSnyerrrr!.. jdnyer hari ni buzy sikit lah ya..

KEPADA KAK NOORANA atau KAK ANA, BOLEH JER NAK DTG UMAH KITA NI ESOK LAH TPNYER CUMA, ehehehe.. kita ni tak tahu lagi hotel akak kalau akak leh bg website hotel tu sbb kita dah carik tak jumpa, jumpa yg laen, ada pun dia tak bg map huhuhu... almaklumlah adikmu ini ibarat katak bwh tempurung :D dan kalau akak nak carik halal food yg paling senang g kat SOI NANA mmg situ arab street byk makanan halal :D kalau kat tepi2 jalan tu kan ada yg halal takut akak pulak tak tahu :D kita dah bg no phone kita kat FB acc akak kat inbox k.. Tapi ptg tak leh kuar sbb ada kelas renang abang ngan si kakak, pastu balik dr sekolah nak kena tunggu kat bwh org laen tak leh ambik kan huhuhu... pg n tgh hari jer free dgn budak kecik ni.. :D kalau akak selesa leh ajer dtg ;-)..

Sekian tuk hari ni gmbr makan2 tarak esok lah ya penat lah hari ni nak gosok pun malas2 jerr huhuhu...

6 ulasan:

indahhouse berkata...

salam ika,
ala kesiannya kat abang. banyak2 bersabar ya,ika. sibuk tul ika hari ni,ya. Moga jari abang cepat sembuh. Amin.

Ummi berkata...

Looorr...gitu pulak jadinya...moga abang cepat sembuh...leh main bola lagik..hehee...Sibuk semacam jadi mama dia eh..Udang tu esok2 la masak ya Ika..ciaann diaa..sikit je tuh..byk2 sabauuu eh.

Azita Zain berkata...

moga abang cepat sembuh ya ika!

JC berkata...

Kesiannya ur boy...semoga cepat sembuh jarinya tu....u take care too dear

fuzidss berkata...

moga cepat sembuh

Sue @ Nenie berkata...

haaa pah ni jgn nakal² nanti elok² seminggu kena tambah lagi seminggu....Semoga cepat sembuh