Selasa, 26 Mei 2009

3 hari yg menggeramkan!!! >-(

KARI AYAM campur2...
Salam dptg selasa.....
Dah 3 hari nih line tak ok tak tahu kenapa kdg tu elok tp kejap jerrrr eloknyer pas tu buat halll...mmg geram lahhh pendek kata, nak g merayap pun tak boleh!!! uuuwaaaaaaa.......kenapa niiiiii...... Lupakan pasal line gonjeng2 ni dulu lahhh buat sakit hati jerrr... hari ni dr pagi dah siap kemas2 pas tu g luar ada URUSAN SERI PADUKA BAGINDA hihihi.... jdnyer sblm kuar masak lah dulu, masak kari senang kerja nanti balik tggl makan jerrrr nak mkn2 kat luar malasssss lahhh mmg tak de mood niiii.... sampai ke malam lah mengKARI kan menda niii.. tak de mood tak de mood!!! uuuwaaaa....nak masuk n3 pun gitu jgk kejap ok nanti bila nak publish dia buat halll!!!! sib baik draf ni dsimpan automatik jdnyer tggl edit balik jer lahhh.. nyampassss lahhh... k lah, oleh kerana mood kureeenggggg sikit tak mau lah bebel2 panjang nanti menggong lagi...
PS>> MINTAK MAAF PD AKAK2 ADIK2 KLU KITA TAK G TGGLKAN JEJAK KAT UMAH MASING2 YA, TGH DLANDA KESULITAN YG AMAT DKESALI huhuhu... AKN KEMBALI MERAYAP BILA SUMENYER DAH KEMBALI OK.. hihihi... waaaa..rindunyerrrrr...

4 ulasan:

umi_e berkata...

ika... jangan geram2 eekkkkk

curlybabesatisfaction berkata...

ika, k ayu punya tenet pun something wrong..my browser tak tahu macam mana..dah a few days dah..are u experiencing the same too? kalau pergi link orang ke, or my own blog..windows appear 'operation abort' lepas tu close..kenapa eh? kalau ika tahu apa sebabnya..plsadvice k ayu ya..

ijayuji berkata...

Salam Kak E>> Tak geram kak E cuma ketap bibir jerrr niii hihihi..... :D

Salam Kak Ayu>>Sama jgk lah kak ayu, mcm tu lah ika kena, bila g link kat umah org dlm proses dia nak bukak page tu dia stuck pas tu nanti kuarlah mcm kak ayu ckp tu, pas tu mmg tak leh nak bukak lagi.. tak semua link mcm tu tp hampir 80% link yg kita nak bukak tak boleh!!! seluruh dunia ke? hihihi.... kdg tu nak bukak link sendirik pun bermasalah.. tggu jer lah sampai pulih sendirik, ninja tu dah tgkkan dia kata pc ok jerr hummm....kena sabar ya..

umi_e berkata...

ika... kak e datang lagi ni... gulai tu je ke hidang ke kak e :(