Jumaat, 8 Mei 2009

Choc. slice ciskek...


Salam dptg jumaat yg agak panas :-),
Sblm ni sana sini dgn PANDAN SLICE CISKEK, nk buat asyik hold jerrr.. malassss... kali ni pun malas sbnrnyer tp mengenagkan nk makan buat jgklah sbb bdn MACAM rase dah tak sihat nihh sbb yg kecik tu dr semalam kerjanyer bersin ajerrr.. malas betulllah klu kena selsema nihhh mesti ada batuk2.. :-( balik kepada topic asal tu ya, kita ni suka perasa CEKELAT jdnyer buat jgklah rasa cekelat.. ntahlah masa dok buat kek ni tak de mood sgt hihihi... leh caye ke ni?? atau alasan??? :P kugagahkan jgk buat, itu pun buat separuh adunan tu pasal dpt kecikk jerrr.. tak nak naik sgt ntahlah kenapa ntah dgn kek ni, ngada2 betull.. kejap lagi mmg arwah lahhh hihihi... hummm.. pas tu tersilap sukatan gula laks tuuu grrrrr... tak rase manis tu yg powder kan sikit ngan icing sugat tp kelembapannyer ttp teserlahhhhh..hihihihihi... nak tggu pukul 5 ptg mcm 5 hari!!! menciinyerrr!!! waaa..... apesal tak de mood nihhh.. :-( jom arr mkn, jgn layankan angin bego2 kita tu ya kikikiki... :D

4 ulasan:

cikmanggis berkata...

kita pun buat silap tadi..bancuh doh untuk tart lupa bubuh telur..adoi geramnya ,nak bagi kat orang pulak tu..patutnya yang terbaik..tapi bila rasa ok gak..sihat sikit tanpa telur kan..hihi

ijayuji berkata...

eheheh... hari penuh dgn kelupaan hihihi... tak pe lah asal ada rasa tart :D

umi_e berkata...

kek tu nampak cam roti lak ehhhh mesti lembut kan...

ijayuji berkata...

kalah roti kak e sbb dia lembap kan... mmg sedap sbb tak manis sgt dan yg penting EKONOMI hihihi...