Sabtu, 16 Mei 2009

Nasi PINGGAN udang... :D hihihi...


Salam dptg sabtu yg mendung sekali lagi :-),
Tersebutlahhh kisahhhh.........seorang perempuan bernama ijah teringin sgt nk makan maksudnyer nak masaklah tu, tp perempuan cerewet lagi mentel ni dah tak de idea nak masak apa hihihi.....udang dgn daging yg setoet tu dah dkeluarkan untuk proses pencairan hihihi..... TAPI!!! sampai dah lembut menda2 tu semua masih buntu masih buntu buntu blur blur blur tak tahu nak masak apa!!! tanyer si mak yung bulat, masak daging lah pulak, kitanyer daging chotttttooooo dake hihihi... tergendala hajat si perempuan yg nak masak niii :P, apa lagi, mulalah si perempuan ni buat tour ke pelusuk negara, pelusuk negeri, ceruk kampung masuk umah org kikikiki...dan AKHIRRRRNYERRRR!!!!!! haaaaa...... when i fall in loveeee with NASI SIZZLING UDANG nama kat surat beranak tp bila dah sampai siam dah danak tirikan dah jd nama NASI PINGGAN UDANG!!! hihihi..... terima kasih buat KAK ZA sori kak za tak reti nak masukkan link akak sekaligus kat nama akak tu, nak kena g tuisyen ngan kakak2 senior niii.... :P, sedap lah pulak nasik niii masak 2 cwn habisss!!!! budak2 pun sukeee tp dia org ngelat lahhh main ambik daging ngan kuah jerrr, tak pe lah nak mama lagiii sukeeeee mkn SAYURRRR byk2 biar jd lembu hihihi.... rasanyer????? sapa nak rasa kenalah buat sendirik :P... jom makan!!! klu nk mkn sama2 boleh imagine jer lah ya ekekeke..... :D hummm... ginilah klu ninja tak de aderrr jerr benda yg nak dbuat tuk hilangkan keBORINGAN niii.. huh!! panjang bebel hari ni.. :P

2 ulasan:

umi_e berkata...

ika... sedap2nya masakan dia... bila kak e boleh merasa???

ijayuji berkata...

ala..kakE niiii akak tu lagiiiiii pandaiiiii masak dr kita, kita ni masih belajar lagi niii..:D