Isnin, 25 Mei 2009

Roti arab ya habibi ya maulana... hihihi


Salam kembali...dah nak malam niii...
Klu dah namanyer SIBUK, jdnyer menu hari ni sume yg SIMPLE2 dan MALAS2 yaa..hihihi.... buat num ptg budak2... ngan mak budak sekali hihihi..... buat roti arab, dah lamaaa tak buat roti ni sbb tak de kari atau sardin atau sambal tumis atau sambal ikan bilis atau yg sewaktu dgnnyer... :D nak ambik gmbr pun MALAS jerrrr snap cuma sekali jerrr ehehehe.... , resepi kat MyR dr kakfiza my dear sister yg kat penang tuuu missssss uu kakfiza!!!! selalu buat org gelak klu kat porem tuuu hihihi... satu lagi resepi yg mudah senang dan cepat!!! hihihi.... kenyang dah niiii dah tak yah mkn malam dahhhh, nak kena stop makan ehehe...jom makang!!! nak kena xcersice sikit lidah ni ckp ganu hihihi..... :P selamat malam sume!!!

6 ulasan:

umi_e berkata...

mak aiiiiiiiiiiiiiiiii roti arab pulak!!! kenyanglah kak e kalau camni...

ijayuji berkata...

hihihi...jom jom makang!!!! :D kasi kak e bulat sikit dr mak yung ya ehehe...

Aymy With Love berkata...

amboi dek ijah.. mu makang sorang ker? orang kat arab nie dok makang agi nie...

umi_e berkata...

ika... roti arab semalam tu ada lagi tak?

halen berkata...

yahabibi.. sy mau itu roti!!!

ijayuji berkata...

Salam

KAK AYMY>> Bukang makang sorang makang ngang budak2 hihihi... boleh ke mcm niii??? hihhi..tergeliat lidah tauuu...

KAK E>> dah tak de kak E tp klu kak E nk dgn xpreesssnyerrr kita buatkan ;-)

Kak Halen>>Hihihihi... jom makan jom.. :D