Ahad, 10 Mei 2009

Lagi satu menu KEJAKUNAN hihihi,,


Salam semua d hari minggu!!! :-)



Menu hari ni BAKSO 1st time makan dan of kos lah 1st time buat!! hihihi.. resepi Che`iza SEDAP!!! memula ingatkan buat ni mcm renyah jerrr tu yg MALASSSSSS bykkk sgt tuuuu asyik tergendala jerrr.. tp BAKSO ni mkn ngan lada tumbuk ngan kicap ABC ya? tp kita tak de kicap ABCDEFGHIJKL tuu kita ade kicap J A L E N JALEN J A L E N jerrr hihihi.. tp sedap ajerr lahhh... ni ada kisah hari niii tu yg tak leh nak berOL niiii selain tak g jenjalan, hari ni dr pagi sampai kepetang tak de letrik dia org nak selenggara tu pasal lah senyap jerrr lg satu hari ni tak kuar umah!! sbb semalam dah semalaman berjalan!! bawak budak2 ni g theme park 1 jam perjalanan jerrr panasss!!! ramai!!!! seksa!!! hihihi.,... dan hari ni dah siap2 list tuk menu hari ni tp tergendala dek tak de letrik lah niiiii.. uuwaarrrgghhhh!!!!!!! nak buat puding tp esbok tak sejuk camne nak buat??? gerammmnyerrrr pas tu kat umah ni guna hot plate camne lah nak masak byk2 tenggek kat dapur, sib abik ada dapur kecemasan portable gas cooker hihihi.. jadilah kan, nak beli gas biasa tak de ruang!!!! dah sempit dah umah niii nak2 bhgn dapur... tak leh bebel panjang2 byk kerja lepas niii.. JOM MAKAN!!! untuk UCAPAN HARI IBU dr teman2 tersayang cyber kita ni sume TERIMA KASIH kita akn cuba sedaya upaya menjadi ibu yg baik dan solehah pd ank2 dan suami.. dan jg akn menjadi seorang isteri yg taat dan setia tuk suaminyer AJERR AMINNN!!! tak de hari2 isteri eak?? :P hihihi.. HARI" ADALAH HARI ISTERI :D


BAKSO yg dah sedia tuk dNGAP!!! bismillah...jom makan!

2 ulasan:

cikmanggis berkata...

salam ika..selamat hari ibu 2 u 2..kita tutup kedai hari ni..penat...hmm sdp bakso!

ijayuji berkata...

Terima kasih kak CM!!! sama2 jd ibu yg TERBAIK dan champion!! hihihi....