Sabtu, 2 Mei 2009

Fancy Cookies!!!! cookie monster... ehehe.. :P

Salam kembali, hihihi......


Tenkiu KAK SUHA n KAK B, :-) resepi cookie ni resepi KAK B hasil pembelajaran g kelas membaking kot, tenkiu to kak suha sbb payah2 nak salinkan resepi ni :P alaa...cnp ajer kan?? jari tu pun masih halus lagi kan kan????? :P buat pagi tadi, dgn umah tak kemas dapur mcm kena selongkar tikus2 yg kelaparan hihihihi..... sbb nak buat cookie ni dulu tuk budak2 ni mkn ptg nanti masa kita org tak de ptg nanti nihhh...hihihi... mcm nak buat roti tp mcm dah tak cukup masa sbb bebel2 ajerr dr tadi kerja satu tak siap pun!! nak mengg***k lagi hihihi... tak leh nak tulis apa dia nanti org boring sbb dah tak de kerja lain jerr ika niii hihihi... nak cepat nii... apa pun selamat beristirehat bersama keluarga masing2 ya ;-) happy weekend!!!!! jumpa lagi minggu depan hari isnin esok ahad mcm biasalah mmg tak pegang pc niii hihihi... jom mkn sekut!!! :D






2 ulasan:

Aymy with love berkata...

lalalala... cedap nampak cookies... nak jugak sepiring... :)

ijayuji berkata...

sepiring boleh tp cuma ada 3 ketul ajer hihihi... budak2 request lagi lah sbb sedap!! tang melukis tu abaikan ajer lahhh leceh!! :D