Sabtu, 30 Mei 2009

Mee Goreng.....penuh penghuni... hihihi...

MEE GORENG SESAK!!!
Salam kembali ;-),
Mee goreng mee gorengggg.....sapa tak suke angkat tgn!!! p main jauh2!!! :P Mee goreng ni mmg peberet ninja ngan kita lah kan :D kenapa ninja tu suke??? dia jatuh cinta ngan mee goreng tu masa dulu2 duk kat JB sukeeee sgtt nyinggah kat SEDAP CORNER, asal g situ mesti order mee goreng hihihi.... tapi mee goreng minah mentel ni tak lah sesedap SEDAP CORNERR tuu tp sudah bisa membuatkan ninja itu tak lena tido kerana mee goreng mentel nii hihiihi... :P sejak tu lahhhh klu tgh malas2 nak buat byk2 kerja MEE GORENG ni lah penyelamat tak pun mee hoon goreng mmg peberet kita berdua ;-)... tak de ikut resepi mana2 guna resepi sendirik main campak2 tp kali ni guna paste CKT yg dfrozenkan lagikkkk hihihi.... mmg sedap!!! pas tu buat basah2 sgtt hummm... licin!!! hihhihi... yok mangen!!!! hihihi... esok tak de letrik satu hari suntuk tuuuuuu..dah ada memo bgtau awal2.. menyampahhh lerrr condo niii 3 minggu lepas pun dah maintenance minggu ni pun kena jugak!!! uuuwwwaaa...nak kena basuh baju awal pagi2 nak kena bangun pagi2 mcm buat bekal tuuu pas tu nak kena masak pagi2 buta!!!! ggggrrrrrrrr.....menciiiiiiii lahhhh... jom jom makan terlencong lakks.. :P ni lauk lunch yerr sbb nak kuar umah niii :P... kak hana, tak g jalan2 keeee hihihi... kita nka kuar niiii :P...

6 ulasan:

umi_e berkata...

ika... minta mee goreng satu! :D

ijayuji berkata...

ok kak E!!! SIAP!!! :D

Ayu berkata...

nampak menyelerakan mee goreng mu ika!!..
anyway nak bagitau homework dah buat..ya..

blogresipi berkata...

MEriah betul..mesti sedap ni..:)

ijayuji berkata...

Salam,

KAK AYU>> homework????? mana ada homework... :P

Blogresepi>>salam singgah... sedap lah kat tekak yg masak dan tukang makan niiii hihhihi...

cikmanggis berkata...

nampak sangat "mengiurkan" ahakks!