Khamis, 21 Mei 2009

Sate Daging n ayam wif kuah kacang mentimun salad.. hihihi..

SATE ayam n daging....ehehe..sedang dseksa!!
Salam dtgh hari khamis dah nak mlm jumaat ya ross :P hihihi...
Akhirrrrnyerrrrrrrrr....... huh!! bdn bau asap bau segala mcm bau bau an hihihi.... jap lagi g mandi pas tu baru kenduri ngan sate ni hihihi.... sebenarnyer bdn tak sedap nihh tekak dah perit dr semalam mata laks kuyu manjang, idung pun dah sebal semacam huhuhu... boringnyerr klu kena batuk dulu... balik topic kat atas tu dah lama sgt nak mkn sempat 2 mak dara yg dok jepun dah makan dulu tak jugak dbuat2 sate niii pdhal brg sume dah ada ARANG :P pun dah ade...MALASSSSS sggttttt nak buat kuah kacang tuuu pun satu hal tp lepas kemas terus beroperasi hihihi.. bdn sakit2 nih...sate dr semalam dah perap so, tak de masalah lah klu nk bakar hari niii :D, MAAF YA, SAPA2 YG TAK SUKE IRENG AKA GESENG AKA ITAM leh bako sendirik!!! kita ni keturunan jawa mmg suke yg itam2 kot tak gitu kak HANA???? :P ehehehe... siap kuah kacang terus bako sate huhuhu.. tp terlupa pulak umah dah kemas dah mop baru bako sate, huh!! berabuk balik :-( bawak luar terus kat balkoni dapur nii nasiblah ya jiran dapur kat sebelah ni klu ada asap ehehehe.... :P kali ni guna resepi mak yung hana SEDAP3!!!! tenkiu!!! nak resepi g jalan2 kat sana lah penat lahhh, nak tido lepas mandi nanti niii... pening betul kepala... NASI HIMPIT on the way yaaa...hihihi... jom makan!!! malas nak bebel lama2 penat.. nak bako sate buat cam umah sendirik ya dah siap bako p kemas!! ehehe... jumpa lagi atau pun ni last n3, tak sihat lerrr huhuhu....





Yg ni sate daging wif kuah kacang n timun n lettuce.. sedap!! jom makan!!!


5 ulasan:

ieda berkata...

salam ... waaaaaaaaaa terliur tgk satay tuh ..
heheh dah lama x makan nieh ..

nak sikittt

cikmanggis berkata...

dalam tak sihat sempat bakar sate?respek respek..jangan lupa minum air banyak-banyak,tido cukup,rehat cukup-cukup ya

ijayuji berkata...

SALAM,

KAK IEDA>> ambiklah kak byk tuuu... klu kat sana kak kita order jerr sini nk mkn payah nak order hihihi...

KAK CM>>Terima kasih kak, akn berehat mlm karang tp byk kerja jgk niiii mlm nanti hihihi...

umi_e berkata...

ika... buat orang terliur je... bak ler hantar sini sikit :P

ijayuji berkata...

Salam kak E, buatlah kak E.. buat kat kedai hihhi...