Selasa, 5 Mei 2009

hihihihi.........

KETUPAT SOTONG KAK NOR ;-)



HOMEMADE BAWANG GORENG....klu mkn ni mmg tak hingat donia!!! hihihi....
Salam dptg selasa ;-),
Hari ni TRIPLE busy hihihi...... layan gmbr dulu ya, nak pot pet pot pet lepas dah siap bersilat kat dapur sana ehehehe...... TO KAK HANA, resepi GYOZA nanti kita tulis ya sibukkk lerrr... :P

4 ulasan:

cikmanggis berkata...

hmmm..kegemaran cikmanggis ketupat sotong ni...nnt letak resepi ya ika..nak cuba kelainan resepinya :)

ijayuji berkata...

Kak CM, nanti lepas dah selesaiii kerja2 yg tak pernahnyer habis ni kita letak ya.. tak pun klu akak nak cepat akak g tgk kat umah kak nor, kita ambik kat situ hihihi... nak buat resepi sendirik tak reti jdnyer ambik resepi org ajerr cuma kita ni ssh sikitlah sbb nmpk cam kosong tu sebab kita letak fresh mushroom ngan cili.. tp mmg sedap!!! ikhlas ni sbb kita ni jakun baru 1st time makan ni hihihi...

Aymy with love berkata...

ika, nengok bawang goreng tu pun dah terliurr... nampak ensem sangat bwg tue...

ijayuji berkata...

Kak Aymy... ahahaha..tang mana lah yg ensem bwg goreng tu?? hihihi.. tp mmg sedap kan bwg goreng buatan sendirik niii.. ;-) lepas goreng letak garam sikit aduhaiiiii.... klu tak mmg habiss!!! sib baik ingat tang menghiris tu yg sakit jiwa sikit hihihi....