Jumaat, 15 Mei 2009

Akhirrrrrnyaaaaa.... huh!! puas hati!!!



Salam dmalam sabtu :-),


AKHIRRRRRNYEEEERRRRR.......!!!! haaa..baru puas hati!!! hujan2 dok depan pc sambil menghirup pengat panas niii...uummmm nikmatnyerrrrr..alhamdulillah..kenyang dah perut.. tak yah nak sibuk2 keletang keletung kat dapur hihihi.... budak2 mcm biasalahhh, masakkan nasi goreng kegemaran dia org hihihii.... hari ni yg jd bertambah relax sgt si ninja alkisah mkn kat luar bershashimi dgn customer ehehe... bior lah dia, kita mkn ikan masak dia mkn ikan mentah hihihi..... 3 in 1 PENGAT hihii.... PISANG, bila masuk mulut terasa kemanisannyerrrr....KELADI..bila kunyah keladi niii yg kenyal2 MENTEL gituuu...awwww..!! mmg terasa kekenyalan mentelnyer hihihi..... JAGUNG..bila masuk mulut krup krap ahhh...sedapnyerrrrr...dan part yg last sekali sagu biji yg sememangnyer lembutttt...hummmmm...cewahhhh!!!! IJAH BANGUN3!!!!! hihihi...sejak bila nak bersentiMENTEL ni ya???? huhuhu... adakah kerana dakhir bulan mengambang?????? :P tak de kena mengena!!!! sesiapa yg tak nak baca g main jauh2!!! tak pun buat2 tak nmpk hihihi.... jom makan!! ada byk lagi tuuuuuu.... kenapa buat? sbb MAK YUNG BULAT sorang tuuu.. Neway, to ALL VISITORS>>>>>>HAPPY WEEKEND!!!!!!!!!!! ;-)




Nyum nyum...... :D


4 ulasan:

cikmanggis berkata...

salam...rindu kat ika ni..haha dah ada foto adik manisss..hehe...CM tak berapa sihat lepas balik kg ari tu..dok tergolek je...bila CM dah ok,anak lelaki bongsu pulak tak sihat...tak sempat nak berfoya-foya atau merempik ahakss(pinjam mat gebu punya style hehe)..minta sikit bubur pisang!

umi_e berkata...

ikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naklah pengat tu :p

ijayuji berkata...

Salam kak CM!!!! welkem back :-)...alalalala...siannyer tak sihat ya, rehat2 lah dulu baru merempit ;-), mmg kenalah lah tuuu klu tak sihat makan pengat ni sesuwaiii sgt!!

ijayuji berkata...

Salam kak E!!!!!!jomlah makan kak!!! sedap mkn time ujan2 mcm ni...uuuuu sejuk betul!! ehehe