Sabtu, 2 Mei 2009

1st may!!!! otanjyoubi omeedetou PAPA!!!! ;-)


salam dpukul 9pg sabtu yg nak mendung ;-),
Semalam hari jumaat 1 may hari jadi ninja tuuu...hihihihi...... yg keberapa????? biarlah rahsia sapa dpt teka bg hadiah!!!! ahahahaha..... :P jdnyer semalam takde g memana cuma bg ninja tu berehat g sauna dan buat scrub dan apa2 lah sebagai hadiah hari jadi dia.. ada lagi hadiahnyer tp tak leh nak bg sehingga bulan 7 nanti sabar ya laling..hihihi... jemput makan kek ya sume2.. hari ni kita main teka teki ajerr lahhh eak.. sapa dapat teka kek kat atas tuuuu buatan sendiri atau beli???? muahahahaha.... :P k, hari ni DATING ngan ninja tuuu.. ni sapa punyer hari jadi niii??? :P mcm kitanyer hari jadi jerrr sbb sibuk2 nak kuar celebrate... hihihi.. budak2 upah bbsitter sementara... :D biasanyer dan skunk ni kalau nak kuar hari sabtu tanpa gangguan budak2 kat umah ni maknanyer nak berDATING berdua duaan lah tuuu kita org akn panggil bekas maid kita yg dulu2 bukan yg maid yg dtg lambat tuuu yg mula2 dulu hihihi.... bg lah dlm RM60 tak sampai satu hari pung.... hihihi...pas tu main2 bowling ke apa ke... :D k lah, tak leh nak bebel lama2 sbb mkn malam utk budak2 ni nak kena prepare awal2 sbb kul 2 nanti nak kuar..ehehe...

4 ulasan:

cikmanggis berkata...

Pewwitt!!hehe romantik btol!kuar berdua-duaan gitu!..selamat hari jadi untuk suami ika...kita pung kuar berdua duaan semalam..hihi sorang g potong rambut,sorang g buat facial...time buat facial kita tertido,siap berdengkur..kruuh kruhh ..buat malu kompeni orang tua buat facial hihi lucu dan memalukan!:-)

ijayuji berkata...

Salam kak CM!!! terima kasih tuk wish tu, dah sampaikan kat dia ;-)...pandai akak!! masa berdatinglah nak buat segala mcm benda klu ada budak2 mmg tak leh nak buat menda2 tu semua ehehe...

Amy berkata...

Ika!! Pandainya deco kek mcm dah kat kedai tau.Kalo kite lah xtau jdik hape kat kek tuh. Surenya comot :-( tapi bravo tuk ika!! Wah nnt xyah beli kt kedai kalo nk buat bday kek tuk family kan...jeles2

ijayuji berkata...

Amy... jgn tertipu.. itu main hiris2 ajerr cekelat tuuu, ada besorrr ada NIPIS ada kecik.. mcm2!! hihihi.. dlm tu kek biasa2 jerr kek coklat..ehehe...