Khamis, 28 Mei 2009

Kuih Dangai.. kuih kenduri yassin hihihihi....

KUIH DANGAI...



Buat kat dalam muffin tray, tenkiu kak sue sbb bg idea niii ;-) kita mmg suke yg geseng2 yaaa, sapa tak suke main jauh2 ya :P..

Salam kembali dtgh hari khamis, :D

Kuih nostalgia... terimakasih pd kak hana ross yg telah menayangkannnn kuih ni dgn jayanyerrr sekali gusss membuatku jatuh cinta nak buat kuih niiiii hihihii...... terima kasih pd kak as NZ sbb tempek resepi niiii klu akak tak letak resepi ni agaknyer sampai tua kot kita tak nak buat sendirik atau makan hihihi...dolu2 klu ada kenduri yassin kat blog bila MAK tak de modal nak kasi apa kat tuan umahhh kan, KUIH DANGAI ni lah menjadi PENEYELAMAT mak dkala tgk ketandusan idea nak bg apa hihiihi...mak klu buat byk tuu berloyang loyang ehehehe...dulu mmg tak minat sgt cuma korek yg tepi2 jerrr kali ni jd sukee pulakkk!!!! senang tuuuuu sedapp lakssss tuuuuuu ehehehe...... mmg best kuih ni simple jerrr... TERIMA KASIH kak as!!! mmg best!!! td tepon mak pun sukatanyerrr sama mcm kak as bg nii ;-)... jom makan!!! si kecik tu pun lajuu jerrr makan hihihii..... sambung nanti ya ada N3 lagi niii :P

1 ulasan:

umi_e berkata...

ika... kuih dangai ika tu sure best sebab garing! :P