Selasa, 19 Mei 2009

Orange Yogurt Muffin tak sihat hihihi.... :P

Orange Yogurt Muffin tak berapa sihat hihihi..pucat lesi!!
Salam dpagi selasa yg terang!!! :-)
Jom sarapan muffin!!!! buat ni mlm tadi sbb teruja tgk kakak kesayangan kat ganu tu buat mcm best jerrr mmg best pun..hihih... tak ssh mana pun nak buat muffin niii campur2 godek2 siap!!tapi biasalah mesti ada jerr kekurangannyer, dah bancuh2 baru perasan yogurt cuma ada satu jerrr sbb kita buat 2 adunan jdnyer tak cukuplah hihihi...last2 masukkan fresh cream jdkan 200gm hihihi... lembut lerrr muffin mcm choc custard muffin yg buat dulu tuuu...pas tu sajerrmenambahkan choc chip yg tggl setoet tuuu hihhii... terima kasih kak nor!!! sbb bg khidmat tutorial percuma hihihi.... tp terlupa pulak nak letak pewarna dah jd mcm muffin tak berapa sihat jerrr lesiiii jerrr tp rasa oren jgn ckplah mmg kuat!! resepi asal dr kak ummi :-).. jom jom makan!!! kita sarapan muffin ya :-).. keja belum selesai jdnyer tak leh nak bebel panjang2, jumpa nanti ya ;-) sbb ada n3 lagi selepas ini, tungguuuuuu!!! :D eh lupa, nak resepi g ambik kat ganu ya..kita mcm biasalah malasss hihihi... :P



Yg ni tuk kak nor, cukup tak? utk along dah simpankan hihihi... :P


8 ulasan:

Nor berkata...

cukup la tu dua ketui dik ijah.. tq2.. cantik gak eh, tak pucat lesi pong.. eh yg along tu g hantar naik jet exec. ke kat jordan tu? :P

ijayuji berkata...

Owwhhh.. yg kat jordan tu kena hantar special delivery kita yg mengiringi muffin tu hihihi.... :D

cikmanggis berkata...

CM baru nak buat muffin...hehe mintak sikit nak cuba test try!:)

hana berkata...

cantik muffin ko ijah! toce tocee!! makin bijakkk ijah ni yerk k.nor! bini sape la nih???! kehkehkeh

umi_e berkata...

ika... tak nampak pun pucatnya... yang penting gebu dan sedap dimakan :)

Nor berkata...

hehehe bini si ninja yg tak suka makan pedas!! hehe

Nor berkata...

eh... baru akak perasan! muffin ika comel nyer merekah dan jd vulcano tahniah!! pandai3..

ijayuji berkata...

SALAM,

KAK CM>> cubalah kak, sedap jerrr lembutt jerrr tak mcm muffin biasa.. ;-)

KAK HANA>>Bini sapa lagiii, takkan bini JEBAT pulak muahahahaha... :P

KAK E>>pucat lah kak E sbb kita tak letak pewarna.. hihihi... nmpk cam muffin vanilla jerr...

KAK NOR>> eh eh eh???? bini ninja SUKEEEEE mkan pedass tauuu silap bini tuu hihihi..

KAK NOR>> tu la kak nor mmg tak perasan sbb warnanyer lesi mcm tuu tp mmg jd merekah lerrr hihihi... tq