Jumaat, 29 Mei 2009

Carret cupcake>>> hihih...:P

CARROT CUP CAKE.. Resepi asal dr Mat gebu dan telah dGANUkan oleh KAK NOR dan telah djepunkan oleh MAK YUNG HANA hihihi.... tenkiu!!! mabeless!!! ;-)


Salam kembali hihihi....



PENGUMUMAN!!!!! oleh kerana kita ni mmg hancurrrr dan kejong bab2 nak deco2 niii kata org deco2 bodo gituuu hihhii.... dpersilakan ketawa lah sepuas puasnyer lepas tgk cc ni ya hihii... haih!!! mmg tak ghetiiii nak mendeco, nak buat camne kan kita dlahirkan bukan dgn kepakaran melukis lukis ni kan terimalah dgn seadanyer huhuhu... dah cuba buat pun gitu jgklahhh jdnyer hihihi.... ketawalah ketawalah!!! ketawa atas katil sedap sikit empuk!! :P sowiilah mak yung kak nor kita mmg tak pandai mendeco :-( cedihhhh...tgn ni gigil2 kalau nak piping ke atas kek tu huhuhu..... TAPI???? yg bestnyer mmg SEDAP sgt kek ni dgn gabungan creamcheese frosting tuuu, sedap bangett!!!! mkn tak hengatttt perut dah sendat niii hihihii.... tp bestlahhh tak rasa carrot pun rasa kek tapi tu lahh budak2 kat umah ni bila nmpk carrot mulalah tak nak pandang huhuhu..... nmpknyer kenalah sedekah kat org atas sana tuuuuu huhuu..... jom makang!!!! best tau!! oishiiikattta..... gochisosama deshita... :-) n HAPPY WEEEEEEEKEND untk sume org bersama keluarga tercinta masng2 ya ;-)

7 ulasan:

cikmanggis berkata...

baru nawaitu nak buat cup cake ..ika dah buat,bagus-bagus!nnt cm songlap resepi ni ya..hehe

Nor berkata...

dah comel la tu ijah.. buat comel2 sgt pun, masuk perut hancur lumat gak kan :p

Azita berkata...

kreativiti meng"deko" tu terletak pd kita sendiri. kita ada style sendiri (wpun x betul....hehehe), then org lain x leh komen lebih2 sbb itu style kita! boleh tak cam gitu??? apa2pun, cantiklah cc tu...

umi_e berkata...

ika... terliur ni... naklah...

ijayuji berkata...

SALAM,

KAK CM>> hihihi...kita dah nawaitu dr semalam tp semalamnyer menu tgk lahhh dah tak leh nak masukk dahh hihihi... buat ya kak ;-)

KAK NOR>> ehehehe..betul tuuu tp sblm ken korban nak kasi cantik2 lah dulu kan hihihi... :D

KAK ITA>> betul tu kak, tp tu lahh org yg deco ni sampai skunk tak pandai2!!! ehehe..main deco sengal2 jerr :D

KAK E>>Alaaa....kak e lagi terrer buat kek mcm ni kan??? seganlah kita kalau kak e nak mintak cc yg tak cantik mana punnn..huhuhu..

umi_e berkata...

ika... kak e tak kira cantik ke tak :P kak nak yang ika buat :P

ijayuji berkata...

iye ke??? ambiklah ambiklahhh..suke kita klu kita buat org suke makan hihii..tak sedap pun KENA kata sedap!!! :P