Rabu, 5 Ogos 2009

Air nenas wif sumi... sluurrpp!!!

AIR NENAS wif SUMI bukan arang ya sbb dlm bahse jepun sumi tu arang!! ahahaha... :P takut pengsan MIL kita bila terbaca SUMI tu ngeeee.....


Salam kembali!!!!


Lepas dah keHOT tan tu kan kita cool down kan balik temp penulis ni ya ehehe... kita minum dulu!!!! air nenas ni sedap betul!!! suke kita!!! pas tu letak sumi yg dlm peti ais tu kan sedapnyerrrr!!!!!!! eerrk?? suminyer tak nmpk sbb warna kuning!!! ehehe.... tak polah tak nmpk janji masa minum tersekat sekat dgn si sumi :D.. ada hajat jugak ni buat air nenas nih sbb nak buat sekrim!!! itu hari nak buat sebok penuh lah!! tak muat nak masukkan walau sebatang eskrim, punyerlah semak samun dgn makanan2 kejung kat atas tuu huhuuh..kali ni mcm dah boleh bernapas sikit tu yg buat sekali nih :D.. terima kasih tuk KAK NOR dan KAK HANA jugak sbb bg plastic eskrim cap KING KONG tu ya!!! ngeeee...sukeeeee sgt2!!!!! jom minum!! cuaca tgh panas2 mcm ni mmg best menyedut air sejuk nih!! :D

1 ulasan:

umi_e berkata...

tak lama lagi musim buat jam nenas utk kuih tart, lebihan air perah isi nenas bolehlah dimodify buat air nenas kan...