Rabu, 5 Ogos 2009

Honey Chicken Wing

HONEY CHICKEN WING xtra honey!! :D n Xtra finger lickin good!!! hihiihi


Salam kembali dpagi rabu yg tersgt terangnyer!! :D


Hari ni akn bermulalah perang dunia ke byk kali sbb si abg akn mula bercuti selama sebulan!!! huh!! sure hari2 kena terpekik pekik perang mulut dan mcm2 lagilah!! hari ni stgh hari jerrr sekolah pas tu sekolah akn tutup tuk natsu yasumi!!!! yahooooooo sbb tak yah bgn awal2 pagi buat bentou!!! yeeeaaahaaa!!!! ni td pun tak buatkan bekal tuk si abg cuma bwkkan bekal untk ank dara sbb youchien belum mula cuti lagi hari jumaat ni last :D jdnyer buat bentou pun ala2 malas gitu!! ehehe... haaa..ayam ni mcm biasalh mmg tak sah klu tak kena jangkit dgn penyakit ni kan ehehe.. tgk umah mak yung hana tuuu, berkilat jerr ayam dia pe lagi mlm td lepas habis gosok siapkan sume perap satu malam!!! for surelah rasanyer tentulah lg enak!!! :D resepi dr kak hazila n akn curik link ni jugak kat umah kak hana hihihi.... sedap!! sesuwaiii bg penggemar madu dan yg penting sesuwai tuk budak2 sbb tak pedas!! kalau kak hana pepandai tambah sos ikan kita pulak + sos tiram dgn kicap cair!!! hihihi.... jom makan!! ratah jer niii, ni salah satu makanan tuk bekal si ank dara tu :D tenkiuu ya tuk resepi ni ;-) HONEY CHICKEN WING..

1 ulasan:

Watierman berkata...

Cantek...kepak ayam tu posing....menarik tertarik......cabut akak tak makan ayam nanti lekat kat kepak syusyah!!~!!