Sabtu, 1 Ogos 2009

Laksa Ganu ?

LAKSA GANU


Salam kembali diiringi dgn cuaca ala2 nak ujan ala2 nak panas :D,


LAKSA??? sejak dah tahu makan laksa ni kan mmg jd antu terusss dgn laksa2 niii!! tak kiralah laksa apa mmg sukeeeeeeee sggt!!!!! sbbnyer buat laksa ni, g jalan2 kat umah IJAN adalah pulak laksa ganu niiiiiii, tp tgk resepi cam lebih cam kurang dgn LAKSA JOHOR tp kita buat guna rempah gulai jerrr rempah laksa pun kita tak pernah nmnpk ehehe..... rasanyer pun lebih kurang johor punyer lah!! ke kita yg salah buat ni????? ehehe... tp best!!! sbb senang!! tak leceh sgt tu yg kita suke!! :D leceh tang nak asing isi ikan dgn tulang jerrr, pas tu step seterusnyer senang jerrr ;-) eeeeeeeeee....sukeeeeee kita makan laksa tau!! tu pun letak spaghetthinyer sikit jer byk ulam!! lebihkan tauge lah kan itu yg utama pas tu kobis!!! alalalalalala....... keja ambik ulam jerrrrr masa mkn tu td.. tp hari ni mood kurang nak buat sambal ke apa just iris2 lada kecik jerr campak atas tuu sedap jerr!!! nak resepi tgk sini ya... tenkiu untuk resepi yg mabeles ni ;-) jom makan!!! mood nak tembak menembak pun kurengg lerrr ntahlah penat kot.. layan jer lah gmbr yg ntah apa2 tu ya :D.. harap tak menyakitkan leher dan mata :P

4 ulasan:

Nor berkata...

ika dear, biasanya laksa ganu, org panggil laksa kuah masak gak. ulam dia taugeh, timun btg, kacang panjang, daun kesum, daun selasih. ada yg letak, pucuk gajus, daun serai kayu, daun ulam raja dan bunga kantan pun org letak gak.. :)

blogresipi berkata...

Wah dah buat dah laksa ganu nie yer.. sedap kan. kite pon suke!! give five give five! heheehe.... manyak benor ulam2 u tuh ika oii... ade tak mee kat dlm tuh? kang terlupe bubuh plak.. hehhee

Tanpa Nama berkata...

I bеlieve this is amοng the so much ѕignifіcаnt
іnfοгmatiοn for mе.

And i'm happy reading your article. However wanna observation on some general things, The website style is perfect, the articles is actually great : D. Just right activity, cheers

My homepage - http://Www.Ichatroulette.net

Tanpa Nama berkata...

Gгeat beat ! I would liκе to apprentice while you amend your ѕite,
hοw could і subѕсrіbe foг a blog
web site? The account helρed me a асceptable ԁeal.
I had been tinу bit aсquaintеd of thiѕ
уour brοadcaѕt рrοvіdeԁ bгight cleаr
iԁеa

mу weblog; ejakulation unterbinden