Isnin, 24 Ogos 2009

Rojak campur2!! ada buah ada sayur ada tauhu hihihi...

ROJAK CAMPUR
Salam kembali n selamat berbuke!!!!
Menu2 hari ni adalah menu berbuke puasa part 3, part 2 skip ya sbb nasik gorengg malas nak ambik gmbr!! :D ngeh3!! haaa..ni rojak MAK BEE hihihi... tp kita alter sikit sbb sblm puasa itu hari cuba mkn tp mcm manis jdnyer kita tmbh air sket pas tu ketuk lada cili dan untuk penambah selera lagi kacang tumbuk!!! letak byk3!!!!! sedappp nih!!! mcm2 ada kat atas tuu, tp nak say thank you tuk KAK NOR sbb bg kita paste rojak mak bee niii :-), kat atas tu ada timun, ada jambu batu, nenas, pelam, tauhu, kangkung taugeh ntah lupa lagi!! hihihi... apa pun ingin mengucapkan selamat berbuke puasa tuk semua org dan selamat menunaikan solat terawih!! dgn itu SALAM n SELAMAT MALAM!!!

5 ulasan:

Watierman berkata...

Ikaaaa mengancamnya rojak tu...macam rojak sotong pulak....selamat berbuka & beramal yer IKaa!

Azita berkata...

terliur tengok rojak tu! rojak kalau ditabur dgn kacang tumbuk byk2 mmg umphhhh...!

blogresipi berkata...

Glamer betul Mak Bee nie... kat mane2 jer ade beliau.hehehe... campur2 tuh yg sodaptuh ika.. :)

ijayuji berkata...

SALAM RAMADHAN!!,

KAK WATIE>> kak watie mengancam tp yg glamer mak bee lerr!! hihihi... kita tumpang glamer jerr :D tp rasanyer klu buat sendirik pun lagi sedap!! betul!! :D

KAK ITA>>KAK ITA, betul tuuu!! kita td masa makan sambil tuang kacang tuu ehehe.. sedap betull tergeget geget kacang tu nak2 tumbuk2 kasar gitu!! alaaaaaa...

IJAN>> Jan, tulah!! kita tumpang glamer jer lahh hihii.. tp kan rasa kita lah buat sendirik lagi sedap ;-) sb dulu kita buat rojak petis pun lebih kurang sama jer rasanyer!! jdnyer klu habis tak perlu gusar leh buat sendiri asal ada petis :D

cikmanggis berkata...

yang ni..hmmm sedapppp