Jumaat, 7 Ogos 2009

Roti JAla koyak2!!

ROTI JALA KOYAK2!!!



Salam dpagi jumaat yg agak mendung tika dan saat ini.. :D


Hari ni mmg dah plan nak buat roti jala TAPI kita masih terlupa nak carik acu roti jala tu dr semalam!!!! uuuwwwaaaa!!!!!!! terus mood terbalik masa lepas bancuh td baru teringat yg acu jala ni tak jumpa lagiiii!!!!!!!! nak buat mcm mana ya? sib baik ada botol mayonaise lobang 3 tuuu dan nasib baik jugak mmg dah habis mayonaise kat dalam tuuu...huh! hodoh bebenorr laaa rupa jala kali niii!! tapi kali ni guna resepi dr KAK UMMI yg rajen masak2 tuuu...sume sedap2 belaka.. :D senang dan sedap lah!!! lenkali lh guna resepi ni sbb guna cwn!! suke betul kita klu sukatan guna cwn nih :D... buat sardin jerr sebagai pencicah merangkap lunch kot!!! muahahahaha.... jom makan!!! nak lebih2 g jala sendirik ya :P, humm..mcm nak g carik hidupan laut jerr kat luar sana tuu tp mendung lah pulak!!! nak buat apa ya cemil2 tuk ptg nanti ni??? belum lunch dah pkir makan petang!!! hihihi.... ok, jom makan dululah.. :-)

4 ulasan:

Watierman berkata...

Ini akak suka......Salam Ikaaaaa...tak jerit tau...panggil dgn manja....akak suka roti jala dengan sardin....kita makan sama2 nak tak?...memang sah tengah ngendeng....

emilia berkata...

wahh ni menu brfast ke lunch ke minum petng?xkisah laa jnji nk ngendeng gk..cantek la jala tu..sure ikan xleh lepas klo msuk..:)

ijayuji berkata...

Salam kak watie!!!!!! pandai pun tak jerit2 budak kecik tgh tido.. jom bentang tikor kat bwh makan sama2 ya :D pinggan bak balik ya cuci kat umah sendirik :P

Salam emi, ni menu bf sekelip mata sbb sekejap jer habis!! hihihi.. mmg malanglah ikan yg masuk sini sbb nanti jd lauk pulak :D

umi_e berkata...

tak nampakpun koyak :P

* nampak kemas je gulungannya ;)