Sabtu, 8 Ogos 2009

Karipap @ epok2...

KARIPAP @ EPOK2 inti keledek+kentang.. sedap uu!!!! :D


Salam dpagi sabtu yg sememangnyer mendung dr semalam :D,


Huh!! ari ni terbangun lambat!!! kul 4 pagi baru tersedor!!! plan nak bgn 3stgh sbb ada projek nak mengelim ekekeke... tp dah terlambat bgn tu kan terus dlambat lambatkan, kul 4 bgn pas tu kehulu kehilir mcm org tak tentu arah, on pc pastu buat inti duduk lagi depan pc pas tu kehulu kehilir lagi ehehe.... abis itu ini kul 7!!!! huh!! punyer lama lah kita MENGELIM epok2 niii :D, alhamdulillah kali ni sukeeee sgttt sbb 1st time kelim MACAM cantik jerrrr, bukan cantik ya MACAM cantik!! :P, dah biasa buat karipap guna resepi 250g tepung gandum, 2sb minyak dpanaskan dgn 2sb margerin dpananskan.. RESEPI SIAPA???? ahahahaha.... kali ni kita dah tulis lah namanyer!!! MEK YUNG lerrrr... mmg terJELES dgn karipap mek yung, keliman kemas dan cantik jerrrr, maklumlah TGN TUA yg ngelim, hihihi.. ayat tu org tu sendiri yg gelor!! ekekeke... tgn kita ni TGN BERGETAH tu pasal getah2 dia tak jadi cantik!! :D boleh gitu ;-) ehehe.... sapa2 nak tgk resepi tgk kat umah mek yung ya siap ada CARA2 nak ngelim tu mcm mana baru lah kita ni phm!! :D tenkiu ya kak!!! mmg rangup kulitnyer, kalah tokey karipap tau!! klu tak cayer g buat sana!! :D jom sarapan!! tak sabo nak kuar dating!!! :D resepi rujuk SINI..

5 ulasan:

hana berkata...

cun la jahhhhhhhhh!! klu pestaim cenggini, peh nih kalah la 'tokey karipap' tgn tua tuhhh!!! pandaiiiiiii dierrr!!! bini sape nihh??!! hihihi

kak ina kl berkata...

salam ika...dah dapat dah barang kamu..gilerlah posman tu .... akak tenguk kat bungkusan tu ada tulis...lot tak dapat di kesan...bertarikh 20.7.09..lamanya dia simpan..

tadi pagi anak akak dpt call...bagi tau suruh ambik hari ni jugak..kalau idak dia nak hantar balik...mabuk tul lah..akak keluar pulak tu..
dalam pukul 3.00 ptg baru dapat ambil...tapi akak belum bukak lagi..

bagilah no a/c tu...senang akak nak masukkan duit....terima kasih sekali lagi..

blogresipi berkata...

Gebu2 karipop die... inti manyak tue!!! harus la sedap... mintak wat makan petang sikit... hehe

Chik Mi berkata...

ijahhhh cantik aje kelimam mu itewww

ijayuji berkata...

Salam,

KAK HANA>> bini sapalah itewwww??? bini ninja yg hitam manis lagi comel iteewww lah!! :P weeeiii!! tokey karipapnyer masih tak leh lawan looo...keliman kat atas ni masih lemah!! ceewaaahhh!!! :P

KAK INA KL>>Ok kak tenkiu untuk maklumat tu lega dah rasanyer... org pos ni menggong sikit :D

IJAN>>BEtul jan!! kita suke letak inti manyak2 kenyang makan!! klu beli kat kedai ya Allah sikit bebenor!!! buat sendirik konyang!! ambiklah ambik yg prozen ya goreng sendirik :D

KAK MIMI>>cantik ke kak?? ingatkan kita masih tak cantik lagiii hihihi..tq!! sayangg dia!!