Selasa, 11 Ogos 2009

Salad Terung Grill ala2 kerabu terung lah nihh.. :D

SALAD TERUNG GRILL grill atas frying pan dgn sikit minyak.


Salam kembali n tak akn bersiaran sehingga minggu depan :-),


Haaa...ni dah masuk list sejak kuar n3 terung ni lah, sbb suke terung satunyer dan mmg suke lah specis sayur2 nih!! ehehe... lagi satu mmg nak abiskan stok sayur lah sbb esok ni dah tak de nak g bercuti lagi ehehe...budak2 cuti sekolah asyik ajak jalan jerrr kesian pulak kan, pegi laut jugaklah yg jd pilihan dia org niii, mama dah malas sbnrnyer nak g laut, dah mcm ank kucing itam dah ni kulit kita ehehe... walaupun tak mandi juat duk kat tepi2 pun terkena bhgnyer tu huh!! terbako kulit!!! ternyimpang pulak :D, berbalik citer terung kat atas tu resepi koleksi buku masakan thai yg dbeli oleh kak nor ganu dan ni lah hasilnyer!! taraaaaaaaa!!! sedap!! kita suke mmg rasa mcm ni almaklumlah dah ada bau2 siam kan ehehe.. tp masih pure mesia tau!! :D nak resepi tgk kat SINI ya, tenkiu kak nor!!! share lagi yer resepi yg best2 ni ;-)... UNTUK MAKLUMAN SUME tuan umah akn g bercuti mulai esok hingga hari sabtu dan insyaAllah akn kembali bersiaran minggu depan, insyaAllah..

4 ulasan:

Nor berkata...

dah siap pun kerabu terung dia ya.. camna, kena dgn anak tekak? :)

Watierman berkata...

Selamat bercuti ikaaa...jaga diri & anak2 elok2...enjoy the holiday.....!!!!Sedap terung tu...pahit2 mulut ni tak tahu nak makan apa!

blogresipi berkata...

Selamat bercuti Ika... seronok dpt jalan2 lagi ye... jgn lupe balik rumah lepas bercuti tue... heheh

halen berkata...

waaa sedapnya terung tu.. seronok la yer nk pi bercuti thai hehe