Selasa, 4 Ogos 2009

Sup Makaroni best!! ;-)

SUP MAKARONI>> klu mek siam ni yg buat sure ada XTRA TAUGEH!! ehehe... sedap!!!! :D dan mcm biasalah kan makaroni tak akn nmpk sbb dtengelami oleh samaph!!! :D



Salam dtgh hari selasa yg tdnyer panas tetiba dah mendung :D,


Huh!! berpeluh sakan!! huhahuhahuhahuha!!! inilah perasaan penulis sekrang ni yg tgh kekenyangan kepanasan dan kepedasan!!!! :D ehehe... amat menarik menu niii tau biasalah kan kalau ada kat umah KAK NOR GANU tak pun MEKYUNG HANA MANIS tu kan menyusuli kemudian kat umah kita yg penuh dgn aroma mentel2 gitu!! :P hihihii... nak muntah p main jauh2 tau sbb sini makan2 time!! :D oklah berbalik citer makaroni sup ni kan kita pernah buat sekali jerr sup makaroni nii tp kurenggg lerrrr TAPI kali ninyer sup mmg TIP TOP CAP GAJAH!!! bukan jempol ya :D hihihi.. sedap bangettttt sihh!!!!! tenkiuu tuk KAK NOR GANU yg rekomenkan sup niiii, TENKIU jugak buat KAK MASZ79!! bestlah sup akak nih!!! tak tipu!!! kita sukeeeeeeee sgtttt!!!!! sup ada masam2 dgn pedas2 gila niiii... weeiiiii..leh masuk longkang!!! hihihi...pssttt kak masz!! kena bg komisen kat kak nor!!! ehehe.... :P yg jd sedap pun agaknyer sup ni sbb makan dgn ikan bilis goreng!! walllah!!!!! tak tahu dah nak kata apa lagi dgn KESEDAPAN sup nih!!! mmg tak rugi sgtt nak mencubanyer sure bermangkuk mangkuk habis!!!! pengumuman!! ini merangkap bf ngan lunch kita ya.. malam tak mkn cuma nak buat cemil2 jer nanti nihhh.. mcm nak makan butir nangjkan lah pulak!!! ni td g jalan2 kat umah MEKYUNG HANA lah tuuu!!!! huh!! k, nak sambung makan pas tu baru mop, kan bagus mcm tu kan tak lah lepas makan terbongkang jerrr hihihi... :D resepi ambik kat umah KAK NOR GANU ya.. tenkiuuu kak masz ngan kak nor!!!! loveeee uuuuuuu!!!!!!!!

3 ulasan:

Watierman berkata...

Salam Ika....akak tak nampak ayam kat dalam tu...chup tu akak punya semangkuk tu tau...cubit karang kalau ada yang bedal!!!

cikmanggis berkata...

wah..sedpnya mek!!bakpo sedap sangat ni weh!!!kalu mek ni masok,gerenti sedap!!!

masz_73 berkata...

Ika, bukan takat kamsen... akak siap bg peluk cium kat knor tu... jangan x tau.. ye larr kan.. bangkok ngan nganu tu kan jauh banding ngan kajang ngan nganu tuuu..... muahhahhaa... :P