Sabtu, 1 Ogos 2009

Sweet Corn

SWEET CORN


Salam kembali dan masih bersiaran dwaktu yg sama :D,


Sweet corn ni pun org dah berbungkus bungkus habis kot kita baru nak buat tp sbnrnyer dah buat dah lepas jer n3 sweet corn ni kuar kat umah kak azie cuma masa kita tgk tu budak2 tgh tak sihat mood pun terbalik ni td pagi buat lg sbb si abang nak mkn, apa nak dkata ya dgn kesedapan jagung manis nii?? MMG SEDAP!!!! rupnyer senang jerrrr cuma guna susu pekat!! alalalalala...... semoga murah rezeki pd sedara kak azie yg meniaga jagung manis tu sbb nak berkongsi resepi yg best nii... :-) TENKIU KAK AZIE!!!! ni resepinyer ya... rasanyer sume org dah buat kan kan kan???? mmg sedap!! suke kita!! kita guna 2 btg fresh corn cukup2 untuk makan bertiga jerr eheheh...... mulut sapalah yg besor tu ya :D..

Tiada ulasan: