Khamis, 6 Ogos 2009

Eskrem Malaysia..ling ling ling ling....

ASAM BOI, NENAS dgn NENAS wif ASAM BOI..


Salam kembali dan masih dwaktu yg sama :D,


Ni projek semalam jugak lepas buat air nenas tu buatlah sekrim niii dah janji nak buat tp tak buat2 bukannyer apa sebok penuh ekekeke... alasan lagi???? bukanlah!!! mmg sebok kita sesak dgn penghuni!! semalam ni tgk barulah leh nafas sikit kat dalam tu :D sume2 ni import tau!! plastic sekrim cap king kong tuuuuuu asam boiii lagi ehehe...TQ pd KAKAK2ku yg baik hati lg pemurah... cuma buat 3 jenis jerrr sbb dah penat!! ESKREM NENAS, ESKREM NENAS ASAM BOI dan ESKREM ASAM BOI..ehehe.... ambik sorang sebatang ya!! nak lebih2 kena charge 29cent hihihi...... panas2 mcm ni mmg lah teramat sedapnyer menggigit gigit menyonyot nyonyot sekrim nih!! :D tp surrender lah adik manis sbb nak ngikat tu payah!! dah lah air panas2 kita belasah jugak main ikat jer. sakit jari kita yg manis dan kurus ni taww!! :D dptlah 15 btg cukuplah tuk ank beranak ni makan kan? si abg dah ckp MAMA, ni sekrim malaysia kan kan kan??? dah pernah makan kan kan kan??? alahaiii..jakun betul!!! :D jom hisap sekrim!!!

1 ulasan:

Watierman berkata...

Ko promo eskrim M'sia kat Ninja & org Siam tu Ikaaa...anak2 akak yg kat M'sia ni pun belum tentu kenal eskrim tu...sebab sekarang dah ada ice pop ala2 eskrim M'sia...dah ready made jual kat S'market!!!Nak kena kenalkan ke???