Ahad, 2 Ogos 2009

Ayam Goreng Berempah SERAI

AYAM GORENG BEREMPAH SERAI sumber dr love2cook..


Salam dpagi ahad yg mmgnyer panas dr semalam niii,



Buat kan ayam goreng ni sbb kita suke sbnrnyer yg bermpah dan ada nama SERAI!! hihiihi... harumm betull bau dia!! sukeeeeeeeeeee sgt dgn rasa ayam rempah kali niii, letak daun kari byk sikit sbb baru dapat stok daun kari baru dr my dear sister yg kat GANU tuu lah hihiihi.. tenkiu kak!!! sukeee kita!! :D rasanyer dah ramai org yg cuba kan? kita letak xtra serai hihihi.... alahaiii sedap betulll!!! sapa2 yg nak cuba leh tgk kat MyR AYAM GORENG BEREMPAH SERAI dr LOVE2COOK yg popular dgn laici smoti nyer tuuuuu hiihihi.. tenkiuuuu love!! mabelesss tau rasa ayam ni.. ayam ni nak siat2 letak kat soto nanti ehehe.... ni kakasma lah niiii tayang soto :D projek jugak hari ni dgn sotonyer :D ngeeeee....kebetulan pulak ank bujang tu mintak nasi 4 segi tuuuuuuu... nasi himpit lah tuuu!!! :D ehehe... jom ratah dulu ayam serai ni!! best ni main jilat2 jari sambil makan yuuuummmmyyyy!!!!! lupa, hari ni nak kuar belanja brg dapur dan kering sbb dah masuk bulan baru kan, nak kena g belanja brg kering mcm pencuci2 dan y sewaktu dgnnyer, sekian, jemput makan ya :D

5 ulasan:

geraugebang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
geraugebang berkata...

Salam kenal. Harus akak gerau meroyan kalau tengok tak dapat makan. Kena cari ni. He he he. Bukan buat.

blogresipi berkata...

Amboi sampai meroyan kak gerau... Ika, bagi le seketui kat kak gerau tuh... sian die tu ha! kang tak pasal2 kena melawat kat spital plak.. hehhe.. apepon, memang nampak best ler ika... kerak2 dia tuh simpan kat i tau :)

Chik Mi berkata...

nak joint ngan ijan jugak nak kerak EKSTRA kita kan BISSSSAnnnnn hahahaha ijah nak kembali mengganaz Alhamdulillah

Nor berkata...

kan k.nor dah kata, ayam ni best!kan.. kan...