Rabu, 26 Ogos 2009

Rambutan Smoothie.. Iftar Part 5

RAMBUTAN SMOOTHIE


Salam kembali!!! alhamdulillah kenyang dah!! :-)


Rambutan Smoothie menu tuk penghilang dahaga untuk puasa hari ni :-), nyaman sungguh!! Resepi mcm biasa dr LOVE2COOK cuma tukar rambutan jerrr dan ilham dari KAK MAZ BAHRAIN, tenkiuu both of u!! sayangggg sume!! :-) dan untuk komen menu2 yg kat bwh tu selepas waktu berbuke teramatlahhhhhhh sedapnyerrr!!! daging panggang tuuuu dgn colek tu mmg ngam betull!!! rasanyerr pun mmg best!! nasi daging tu pulak mcm mkn nasik kat kenduri kawen pun ada!! yummy sgt!!! tenkiu buat KAK JUN@ JC, KAK HANA , SHIMA27 n KAK MAZ untuk semua menu hari ni :-) eeeeeee...mkn terpaksa berenti tuk rehatkan perut sbb pedas!!! hihihi.. dgn itu, selamat beristirehat dan menjalani solat terawih sume!!! :D resepi leh tgk SINI

Tiada ulasan: