Selasa, 4 Ogos 2009

Kuih Lapis Serikaya Coklat

Yg ni pulak versi WACHA WACHA!!!! hihihi.. main sembarang jerr potong sbb tak sabo!! belum sejuk tu sbnrnyer main potong jerr!!! :D



Yg ni versi TOPI sbb org yg buat ni tgh KEKURANGAN KERJA!! :D ngeeeee...


Salam kembali dptg hari selasa :D,


Puas hati dan gumbira sbb terlaksana jugak buat kuih nih!!! hihihi..tenkiu pd KAK NOR GANU yg baik hati hantarkan tepung hoen kwee iteewww dan terima kasih jugak buat pembantu peribadi yg tak bergaji tuuu sapa lagi klu tak si MEK YUNG HANA yg perasan hihihi sbb berjaya membuat tipu helah yg berguna buat kita!!! :D hanya kita bertiga yg tahu huhuhu.... nmpknyer bil letrik bulan ni mahal lah sbb guna dapur dr pagi sampai dah nak kepetang!!! ehehe..... sowi ya laling!! nak main masak2 :D... Resepi asal kuih ni ambik kat MyR dr kak fida yg ghajen main masak2 tuuuuuu..... tp kita curik link ni kat umah kak hana jer lah ya, malas nak masuk MyR takut tak leh balik umah!!! ehehe.... sedap lemak2 bagus untuk pembiakan lelemak kat suluruh sudut tubuh bdn sume org!! hihihi.... jemput makan ya sume buat minum petang ya.. resepi kat sini ya KUIH LAPIS SERIKAYA CHOC.. mana satu kaya nyer kita pun tak tahu ehehe... janji sodap!! :D tenkiu untuk sume resepi yg best2 ni ;-).. sukeeee!!!!! :D

1 ulasan:

Watierman berkata...

Waduh...aku tergoda!!!!!!IKAAAAAA...KAu KIJAMMMMMM!!!!