Sabtu, 1 Ogos 2009

Milky Marble cake

MARBLE MILKY CAKE bukan kek depavali ya hihihi... :D


Salam kembali :D pas ni nak rehat :D,


Hari ni sunyi lah ninja tu keja :-( humm..... tak pelah kan demi keluarga yg tercinta dan tentuanyer untuk wife dia yg ala2 gonjeng dan manja ala2 mentel ni ya ehehe.... mesti ada yg termuntah ni karang!! :D haaa... kita suke jugak dgn kek2 mcm ni tau, tp nak ngabiskanyerrr kenalah buat 1 chapter tentang mcm mana nak habiskan kek subuku tu hihihi... marble org sume cantik2 belaka kena kita yg marble kan dah jd ntah apa2 jerrr tgklah tu nak kata rupa zebra jauh sekali!!! ni nak kategori apa ni ya??? hihihi.. sedap kek nii, lemak2 gitu, ni pasal guna kaler merah si ank dara tu sebuk jerrr kata mama nak kek warna pink!!! huh!! ikutkan jer lahhh, pulak2nyer masa buat ni dr mula sampai akhir dia duk depan kita, kejanyer membebel jerrr sorang2 pas tu nak tolong!!! haih!! kita ni pantang org nak tolong2 sbb kita ni dah tersedia kelam kabut!!! kang ntah jd apalah kan klu ada org ngacau :D, dr mula buat jugak dah kata jgn kacau dia tak kacau tp ya Allah!!! sakit tinga dengor dia bebel2 dr mula sampai akhir!!! huh!! HAJAT sebenar nak buat roti marble roll tu haaa... yg ada kat umah KAK NOR ngan KAK HANA sbb semalam dah buat tp tak de rupa roti!!! segan nak interprem jdnyer plan nak buat hari ni lah tp dek kerana kek ni menggoda mata dan nafsu tukar arah!! hihihi.... roti sok sok lah kan, nak buat petang ni dah penat lerrr... nak rehat lps nii.. resepi ambik kat umah MAK YUNG HANA yg COMEL tu ya... tq!!! ambik sorang sepotong ya bak balik num petang :D..

4 ulasan:

Justin berkata...

that's a cool looking cake

Nor berkata...

wow!! merah nya mak ngah!! hehe

HaSue berkata...

dah cantek sgt dah tuh ikaaa..nak2!

aludra berkata...

cantiknyer kek marble... ajarkan aludra camner nak marble kasi cantik camtu buleh?